ENTHOUSIASTE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Henry Bakker is bij PAS bv werkzaam als Adviseur in gebiedsontwikkeling en planeconomie. Tijdens zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij kwam hij erachter dat gebiedsontwikkeling hem enorm intrigeerde. Zijn focus lag hierbij met name op de financiële kant zoals het rekenen aan plannen, het opstellen van exploitaties en het ruimtelijk gebruik van het plan. Mede daarom heeft hij uiteindelijk ook de specialisatie gebiedsontwikkeling gekozen binnen zijn opleiding. Het fijne aan werken bij PAS bv vindt Henry dat hij veel collega’s met enorme kennis binnen zijn vakgebied heeft. Hierdoor kan hij zich snel ontwikkelen en wordt hij op mooie projecten gezet om werkervaring op te doen.

Kenmerkend voor Henry is zijn gestructureerde manier van werken. Hij is uiterst nauwkeurig, betrouwbaar, resultaatgericht en verantwoordelijk. Daarnaast is hij analytisch sterk en een echte teamplayer. Toch kan hij ook zelfstandig goed uit de voeten.

Opleiding

Henry heeft aan de Hanzehogeschool Groningen de studie Vastgoed en Makelaardij in 2017 met succes afgerond. Na zijn afstuderen is hij bij PAS bv gestart en volgt hij een interne opleiding om zijn kennis te verbreden en door te groeien.

Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie: werkervaring

Als Adviseur bij PAS bv is Henry zich volop aan het ontwikkelen en heeft hij ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers. Op dit moment is Henry werkzaam bij de gemeente Amstelveen en Aalsmeer. De focus van de opdracht ligt hierbij op planeconomie. Naast de vaste opdrachten biedt Henry ook ondersteuning bij diverse adviesklussen van collega adviseurs en is hij werkzaam geweest voor o.a. gemeente Vlaardingen, Nieuw Reijerwaard, Gemeente Aa en Hunze en Gemeente Woudrichem.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Henry Bakker inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Henry Bakker

Home > Ons team > Henry Bakker