Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling: Dave Knoppert

Sinds Januari 2023 is Dave Knoppert werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv.

Tijdens zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft hij ervaring opgedaan hoe bedrijven werken en hoe bedrijven zouden moeten werken. Hij is opgeleid om ondernemer te worden, maar heeft door zijn stage bij de gemeente Leiden kennis gemaakt met gebiedsontwikkeling.

Deze kennismaking was zo positief dat hij gelijk na zijn bachelor aan de slag gaat als trainee planeconomie en gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Hij zal het traineeship planeconomie en gebiedsontwikkeling doorlopen tot hij een volwaardige planeconoom is.

Dave heeft veel ervaring opgedaan bij de verschillende bedrijven waar hij gewerkt heeft en is leergierig om in deze branche kennis op te doen. Dave kan goed werken in teamverband en is communicatief sterk waardoor hij snel een band kan opbouwen met collega`s.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Dave Knoppert inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Dave Knoppert

Home > Ons team > Dave Knoppert