PASSIE VOOR VERBINDING BINNEN DE RUIMTELIJKE OMGEVING

Jantine is bij PAS bv Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Zij heeft een passie voor verbinding binnen de ruimtelijke omgeving waarbij alle belanghebbende betrokken worden en waarbij de focus ligt op het optimaliseren van financieel rendement.

Kritisch, onafhankelijk en zelfstandig

In haar werkwijze is Jantine kritisch, onafhankelijk en zelfstandig. Kenmerkend is dan ook haar analyserende houding. Binnen samenwerkingen valt zij op door haar overtuigingskracht en directe communicatiestijl, waarbij haar luisterende houding de kracht vormt.

Opleiding en werkzaamheden

Haar interesse voor planeconomie en gebiedsontwikkeling heeft zich vormgegeven binnen de opleiding Vastgoed en Makelaardij, die zij in 2021 succesvol heeft afgerond. Binnen deze opleiding heeft zij zich door het volgen van de minor projectontwikkeling gespecialiseerd in de richting van vastgoedontwikkeling. Binnen deze minor leerde zij het proces van ontwikkeling managen en de ontwikkelrisico’s herkennen en beheersen.

In dit leertraject werd haar interesse gewekt door de kracht van een gebiedsontwikkeling op verschillende maatschappelijke vlakken, als mede de toegevoegde waarde voor de gebruiker, zonder daarbij de focus op het optimaliseren van financieel rendement te verliezen. Haar afstudeeronderzoek stond dan ook in het teken van een onderzoek naar herontwikkelingsmogelijkheden van een object, met als doel een positieve spin-off voor de gehele wijk. Zij kreeg de kans om dit te schrijven voor een onafhankelijke partij, waarbij het belang van ontwikkelaar en gemeente in evenwichtigheid tegen elkaar op stonden. Hiermee was de interesse voor planeconomie en gebiedsontwikkeling definitief geboren. Na haar afstuderen is zij bij PAS bv gestart en volgt zij aan de PAS- Academy een interne opleiding om haar kennis te verbreden.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Jantine Reijers inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Jantine Reijers

Home > Ons team > Jantine Reijers