Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Maarten Valkenet

SPECIALIST IN GRONDEXPLOITATIES, EXPLOITATIEPLANNEN, STRATEGISCHE ADVISERING EN MEER

Maarten Valkenet is een gemotiveerd en gepassioneerd Financieel Adviseur op het gebied van planeconomie en vastgoed. Als Adviseur heeft Maarten ruime ervaring op alle gebieden van planeconomie. Daarnaast heeft hij kennis van de wet ruimtelijke ordening en een brede ervaring met het opstellen van exploitatieplannen. Naast een proactieve houding is hij een teamplayer die stevig in zijn schoenen staat. Hij denkt en werkt gestructureerd, is communicatief vaardig, toont daadkracht en verantwoordelijkheid. Bovendien beschikt hij over een goede kennis van Excel.

Opleiding

In 2005 heeft Maarten met succes zijn Bachelor International Business gehaald aan de Universiteit Maastricht. Een jaar later behaalde hij zijn Master aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van Business Economics.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Maarten voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo was hij actief als Planeconoom bij de gemeenten Midden-Delfland en Vlaardingen. Ook is hij werkzaam geweest bij de gemeente Goirle waar hij grondexploitaties actualiseerde. Tot slot heeft Maarten bij Ontwikkelingsmaatschappij Maurik C.V. grondexploitaties opgesteld.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv heeft Maarten uiteenlopende taken. Zo is hij verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van grondexploitaties zowel gericht op haalbaarheid als op beheer. Daarnaast voert hij onderhandelingen grondverwerving en grondverkoop. Ook stelt hij exploitatieplannen, risicoanalyses en portfolio analyses op. Tot slot kan Maarten u bijstaan op het gebied van strategische advisering en advisering over grondbeleid.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Maarten Valkenet inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Maarten Valkenet PAS bv

Home > Ons team > Maarten Valkenet