Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling: Margreet Wiersma

Gedreven en leergierige Planeconoom

Margreet Wiersma is sinds september 2020 werkzaam als Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Van jongs af aan had ze al veel interesse in de bebouwde wereld. Voor haar was het dan ook een logische stap om zich, gedurende haar studie, te verdiepen in vastgoed. De Master Real Estate was hier een mooie vervolgstap op. Tijdens haar studietijd ontdekte ze dat gebiedsontwikkeling haar erg boeit, met name de financiële aspecten van het vakgebied.

Margreet is behulpzaam, leergierig en heeft daarnaast een groot doorzettingsvermogen. Dit helpt haar om doelstellingen in tastbare resultaten om te zetten.

Opleiding

Margreet heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft een Bachelor in Bedrijfskunde, gevolgd door de Master Real Estate Studies. Tijdens haar Master heeft ze alles geleerd over de grondbeginselen van de vastgoedmarkt en heeft daarbij diverse invloedsgebieden van de vastgoedmarkt onderzocht. Denk hierbij aan financiële aspecten, landeconomie, planning, ontwikkeling en management.

Tijdens haar studie heeft Margreet geleerd om analytisch te denken en om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Hierdoor ziet ze vaak niet één oplossing maar meerdere mogelijkheden.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Margreet gaat ondersteuning bieden bij diverse adviesopdrachten binnen PAS bv. Daarnaast is Margreet zich volop aan het ontwikkelen en volgt ze het interne opleidingstraject van PAS bv. Hiermee zal zij haar kennis verbreden en zichzelf ontwikkelen tot volwaardig adviseur.

Margreet vindt het leuk om kennis en informatie te delen en daarmee anderen in haar enthousiasme mee te nemen. Ze probeert hierbij mensen te betrekken bij haar verhaal door zichzelf te verdiepen in de belevingswereld van anderen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Margreet Wiersma inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Margreet Wiersma