ENTHOUSIASTE EN ENERGIEKE PLANECONOOM

Quinty van Rossum is sinds februari 2022 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Quinty is een sociaal vaardig en gestructureerd persoon, met brede algemene kennis. Deze heeft ze opgedaan tijdens haar opleiding en eerdere werkervaring. Zij is hardwerkend, nauwkeurig, kritisch, maar dit alles ook zeker met humor. In haar vrije tijd is Quinty regelmatig te vinden op het voetbalveld en in de stad op het terras.

Opleiding

Quinty heeft de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. Tijdens deze HBO Bachelor opleiding gingen haar interesses vooral uit naar onderdelen als gebieds- en projectontwikkeling. Ze heeft dan ook de Minor ‘Projectontwikkeling in Vastgoed’ gevolgd. Door middel van haar afstudeeronderzoek naar ‘De woningpotentie boven winkelvastgoed’ is zij sinds februari 2022 afgestudeerd aan deze opleiding.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Gedurende haar opleiding heeft Quinty kennis en ervaring opgedaan bij een woningcorporatie en een vastgoedadviesbureau. Hierdoor heeft zij ervaring in het opstellen van adviesrapporten, referentiestudies en haalbaarheidsanalyses.  Quinty houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Quinty gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan zij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Quinty van Rossum inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Quinty van Rossum

Home > Ons team > Quinty van Rossum