Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Rowan van Houwelingen

Planeconoom met brede ervaring in het werkveld

Rowan van Houwelingen is sinds december 2019 werkzaam bij PAS bv. Binnen ons team vervult hij de rol van Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling.

Rowan had al snel interesse voor gebiedsontwikkeling, vastgoed ontwikkeling en vastgoedbeheer. Bij PAS bv zit hij dan ook perfect op zijn plek. Hier kan hij zijn passie voor het vak in de praktijk ten uitvoer brengen. Kenmerkend voor Rowan is het feit dat hij, binnen de projecten waarin hij werkzaam is, altijd oog heeft voor de lange termijnplanning en daardoor altijd goed voorbereid is.

Opleiding

Rowan heeft door de jaren heen verschillende studies met succes afgerond.

Zo heeft hij een master in Real Estate Studies (voorheen Vastgoedkunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn premaster Planologie behaalde hij aan de Universiteit van Utrecht. Aan de Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV) behaalde Rowan zijn diploma in Ruimtelijke Ordening en Planologie.

Gedurende zijn studietijd leerde hij over de gehele breedte van het vakgebied; vastgoed en grondexploitaties, bestemmingsplannen, structuurvisies en proces en projectmatig werken. Daarnaast heeft Rowan nog stages gelopen bij Gemeente Nissewaard, Florie en van den Heuvel Projectontwikkeling en bij Mumbai First in India.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Bij de gemeente Smallingerland ondersteunt Rowan op verschillende vlakken. Zo biedt hij ondersteuning op planeconomisch gebied, verricht hij administratief werk en werkt hij hard aan het digitaliseren van het gemeentelijk vastgoed- en grondbezit.

Daarnaast heeft Rowan onder andere aan de notitie parameters van de gemeente Westerkwartier en residuele grondwaardeberekening van de gemeente Steenwijkerland gewerkt.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Rowan van Houwelingen inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]