Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Sander Kneepkens

PLANECONOOOM MET VASTBERADEN EN PROACTIEVE AANPAK

Sander Kneepkens is bij Adviesbureau PAS bv werkzaam als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Tijdens zijn studie ‘Ruimtelijke Ordening en Planologie’ aan Breda University of Applied Sciences is zijn interesse voor stedelijke gebiedsontwikkeling ontstaan. Hier koos hij voor de minor ‘Financiële Regie Gebiedsontwikkeling’. Kenmerkend voor Sander is een hoge mate vastberadenheid om tot de juist oplossing te komen, een sociaal karakter en proactieve houding. Door zijn ervaring als planeconoom is hij in staat om verbanden te leggen tussen financiële en juridische vraagstukken.

Opleiding

Sander is in 2015 afgestudeerd als Planoloog aan Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV). Daarnaast heeft hij in 2019 de opleiding ‘Planeconomie en Vastgoedrecht’ afgerond bij Scobe Academy. Tijdens de start van zijn werkzaamheden bij PAS bv is Sander begonnen aan de interne opleiding aan de PAS-Academy. Hier wil hij zich verder ontwikkelen in het vak.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Na zijn afstuderen is Sander gaan werken bij Next Vastgoed Consultancy. Hier heeft zijn basis gelegd als Planeconoom en heeft hij zich met name bezig gehouden met rekenmodellen voor grondexploitaties en exploitatieplannen in de gemeenten Teylingen en Hellevoetsluis. Tevens deed Sander de schaduwadministratie en budgetcontrole bij project Hooghkamer namens gemeente Teylingen en berekende hij onder andere exploitatiebijdragen en residuele grondwaarden.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv heeft Sander uiteenlopende taken. Hij biedt ondersteuning bij stedelijke herverkaveling, assisteert project- en procesleiders en kan u helpen bij het opstellen, actualiseren en herzien van grondexploitaties en exploitatieplannen. Daarnaast kan hij diverse adviesklussen voor u vervullen.

Planeconoom Sander Kneepkens inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een proactieve en vastberaden Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Sander Kneepkens PAS bv

Home > Ons team > Sander Kneepkens