ENTHOUSIASTE EN ENERGIEKE PLANECONOOM

Sebastiaan is een vrolijke, enthousiaste en ambitieuze Planeconoom. Tijdens zijn studieperiode aan de NHTV in Breda is de interesse voor de financiële kant van gebiedsontwikkelingen opgebloeid. Daarom heeft hij zijn afstudeeronderzoek gedaan bij PAS bv en was het een logische keuze om na zijn opleiding aan de slag te gaan als Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie. Deze rol vervulde hij bij de gemeente Westland. Hier heeft hij zich verder kunnen ontwikkelen en gewerkt aan verschillende projecten. Door de inmiddels opgedane ervaring is hij in staat om zelfstandig te werken, maar schroomt hij niet om anderen te betrekken bij zijn opgaven en uitdagingen als dit een positief effect heeft op het uiteindelijke resultaat. Daarnaast is hij leergierig en wil zich graag verder ontwikkelen. U kunt Sebastiaan herkennen aan zijn bijna continue glimlach en gezelligheid, maar vooral ook professionaliteit wanneer dit nodig is.

Opleiding

Sebastiaan heeft zijn bachelor gehaald voor de opleiding ‘Ruimtelijke Ordening en Planologie’ aan de NHTV in Breda. Na zijn opleiding aan de NHTV heeft hij bij Geoplan / Orbiters de leergangen ‘Basis Planeconomie en Financiële regie op Gebiedsontwikkeling’ en ‘Regie op Waardevolle Gebiedsontwikkeling’ met succes afgerond.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Tijdens zijn tijd bij de gemeente Westland heeft Sebastiaan als planeconoom gewerkt aan verschillende projecten. Hierbij moet u denken aan de financiële regie voor meerdere infrastructurele en facilitaire projecten en het voorbereiden / beheren van grondexploitaties. Daarnaast heeft hij input geleverd voor de financiële haalbaarheid van enkele nieuwe projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling en ook planeconomie.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Sebastiaan gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Sebastiaan van Soest inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Sebastiaan van Soest PAS bv

Home > Ons team > Sebastiaan van Soest