Afstudeerstagiair: Jur Scheres

LEERGIERIGE SCRIPTIE STAGIAR JUR SCHERES

Jur Scheres is vierdejaars student Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Fontys te Eindhoven. Jur is bezig met zijn afstudeerstage in de laatste fase van zijn opleiding. Verder heeft Jur een passie voor voetbal en sport hij vaak in zijn vrije tijd.

Opleiding

Tijdens zijn opleiding heeft Jur over verschillende vastgoedaspecten geleerd. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor vastgoedvraagstukken in planologisch en stedenbouwkundig opzicht. Daarnaast heeft Jur al ervaring opgedaan bij een woningcorporatie, waarbij hij stage heeft gelopen op de afdeling projectontwikkeling.

Werkzaamheden bij PAS BV Jur gaat binnen PAS bv een afstudeerscriptie schrijven over het toepassen van flexgebouwen in de gebiedsontwikkeling. De financiële haalbaarheid hiervan is een belangrijk aspect voor de scriptie. Daarnaast zal Jur ingezet worden voor kleine opdrachten voor PAS bv.

Stage lopen bij PAS bv?

Bezig met een opleiding in de richting van planeconomie of gebiedsontwikkeling? Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht,  en helpen jou graag aan een passende stageplek. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten, en wie weet loop jij hier binnenkort stage!

Jur Scheres

Home > Ons team > Jur Scheres