Officemanager & Secretaresse Fionne van der Vegt

ALLROUND SERVICE- EN MENSENGERICHTE OFFICEMANAGER/ SECRETARESSE

Office Manager Fionne van der VegtFionne van der Vegt is opgegroeid in Groningen waarna ze op 18-jarige leeftijd het noorden heeft ingeruild voor het midden van het land. Ze heeft een aantal jaren Personeel en Arbeid gestudeerd waarna ze een directiesecretaresse opleiding heeft gedaan. Na als Officemanager/ secretaresse te hebben gewerkt is ze bij een bank terechtgekomen. Hier heeft ze in 15 jaar diverse functies vervuld, eerst op de particuliere afdeling en later op de zakelijke afdeling.

De laatste jaren is ze werkzaam geweest als accountmanager en heeft veel commerciële ervaring opgedaan in de buitendienst. Hierdoor kent ze de behoeftes van zowel de mensen “buiten” als “binnen”. Door de commerciële achtergrond is ze ook goed in staat de commerciële processen te ondersteunen.

De werkzaamheden van een Secretaresse Planeconomisch Adviesbureau

Fionne is als secretaresse ondersteunend aan de directie en verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Als spin in het web zal zij zorgdragen voor een aangenaam klimaat op kantoor waar alles goed geregeld is.

Planeconomie Adviesbureau Snijder inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Fionne van der Vegt