Sales Manager: Bart Keur

GEDREVEN SALES MANAGER MET RUIME ERVARING IN HET VAK

Sinds november 2019 is Bart Keur werkzaam als Sales Manager bij PAS bv. Binnen ons adviesbureau is hij de aangewezen man voor het onderhouden en aanboren van klantrelaties.

Bart is een flexibele en resultaatgerichte Sales Manager met ruime ervaring binnen de overheid en vastgoedmarkt. Als leidinggevende vindt hij het belangrijk om mensen te motiveren. Hij biedt helderheid, heeft een grote implementatiekracht en weet zijn ‘zachte’ kant te combineren met ‘harde’ skills. Het werk als commerciële denker en doener geeft hem veel energie. Kansen spotten om het net iets beter te doen dan de concurrent is iets waar zijn hart sneller van gaat kloppen.

Opleiding

Voordat Bart Keur bij PAS bv kwam werken als Sales Manager heeft hij tijdens zijn opleiding aan het Saenredam College, sector economie, zijn liefde voor sales ontwikkeld. Die opleiding heeft hij dan ook met plezier en succes afgerond. Na zijn tijd aan het Saenredam College ging Bart als Infanterist werken voor Defensie. Hier volgde hij tegelijkertijd de opleiding Luchtmobiel aan de AMOL Arnhem. Hierna werd hij uitgezonden naar Afghanistan als onderdeel van de BG 9 ISAF, mede als parachutist.  Bart heeft een lange carrière gehad (9 jaar) bij Defensie. De laatste jaren is hij actief geweest in een STAF functie bij het 12 Infanterie Bataljon.

Na zijn carrière bij Defensie heeft Bart zich gericht op Vastgoeddata. Hij voorzag hier vroegtijdig kansen om de vastgoedmarkt te ondersteunen door middel van een accuraat dataplatform. Dit unieke platform bood vastgoedprofessionals nieuwe inzichten en kansen. Hieruit heeft hij een groot netwerk opgebouwd in diverse branches binnen de vastgoedsector.

De werkzaamheden van een Sales Manager

De werkzaamheden van Bart bestaan uit het actief meedenken in nieuwe producten en ontwikkelingen in de markt waarin PAS bv actief is. Een andere belangrijke activiteit van Bart is het actief benaderen en onderhouden van (potentiële) klanten. Tot slot verzorgt Bart als Sales Manager de communicatie, zowel intern als extern, en is hij druk met het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën.

Advies over planeconomie of gebiedsontwikkeling nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u behoefte aan gedegen advies op het gebied van planeconomie of gebiedsontwikkeling? En wilt u graag samenwerken met een adviesbureau die hier al sinds 1993 in gespecialiseerd is? Neem dan contact met ons op. PAS bv is dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Bart Keur praat u dan ook graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking met onze specialisten. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Bart Keur PAS bv

Home > Ons team > Bart Keur