SCRIPTIESTUDENT SUSANNE MOOREN

DOELGERICHTE SCRIPTIESTUDENT SUSANNE MOOREN

Susanne Mooren is een doelgerichte, behulpzame, samenwerkende en kritisch ingestelde stagiaire bij PAS bv. Ze heeft een uitgesproken interesse in architectuur, en naast haar academische prestaties is Susanne lange tijd actief geweest in het hockeyen. Ze is nog steeds actief betrokken bij een hockeyclub in Utrecht. Deze combinatie van professionele interesse en persoonlijke passie onderstreept haar veelzijdigheid en toewijding zowel binnen als buiten haar professionele leven.

Opleiding

Susanne Mooren is momenteel bezig met het afronden van haar master Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft haar bachelor in Ruimtelijke Ontwikkeling behaald aan Avans Hogeschool in Tilburg, waarna ze de pre-master Spatial Planning aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft gevolgd. Tijdens haar studie, zowel in de minor als in de masterfase, heeft Susanne zich gespecialiseerd in vastgoed en projectontwikkeling. Ze heeft een grondige kennis verworven van de ruimtelijke, financiële en juridische aspecten van ruimtelijke planning en ontwikkeling, en vaardigheden ontwikkeld in vastgoed en projectontwikkeling, waaronder het analyseren van complexe vraagstukken, kritisch denken en het vinden van effectieve oplossingen.

Ervaring Susanne Mooren

Susanne Mooren heeft een indrukwekkende reeks praktijkervaringen opgedaan die haar uniek positioneren binnen het vakgebied van ruimtelijke planning en projectontwikkeling. Voordat ze bij PAS bv kwam, werkte Susanne bij een aannemer, de provincie Noord-Brabant, een woningcorporatie en een ander adviesbureau. Deze uiteenlopende ervaringen hebben haar in staat gesteld een breed en diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillende facetten van projectontwikkeling. Haar vermogen om complexe problemen te analyseren en creatieve oplossingen te bedenken is mede hierdoor sterk ontwikkeld.

De werkzaamheden van scriptiestudent bij PAS bv

Bij PAS bv richt Susanne zich op het uitvoeren van empirisch onderzoek naar het stagneren van projecten en de financiële belemmeringen die deze projecten ondervinden. Haar specifieke taken omvatten het grondig analyseren van projecten om de onderliggende knelpunten te identificeren. Deze focus op het achterhalen en aanpakken van de oorzaken van stagnatie illustreert Susanne’s kritische aanpak en haar streven naar het vinden van effectieve strategieën om projecten vlot te trekken. Haar achtergrond en ervaringen dragen bij aan haar vermogen om binnen PAS bv als een waardevolle kracht te functioneren, gericht op het revitaliseren van stagnerende projectontwikkelingen.

Ook afstuderen bij PAS bv?

Wil je afstuderen in een dynamische omgeving waar planeconomie en gebiedsontwikkeling centraal staan? PAS bv opent vanaf september de deuren voor nieuwe stagiaires die praktijkervaring willen opdoen in dit boeiende vakgebied. Of je interesse nu uitgaat naar financiële, ruimtelijke of duurzame ontwikkelingsprojecten, bij ons kun je jouw kennis en vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen. Voor meer informatie over onze afstudeerstages en hoe je kunt solliciteren bekijk deze pagina. Grijp deze kans en draag bij aan de toekomst van gebiedsontwikkeling bij PAS bv!

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Scriptiestudent Susanne Mooren

Home > Ons team > Scriptiestudent Susanne Mooren