Stagiair Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Sander Komdeur

ENTHOUSIASTE STAGIAIR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Sander Komdeur is vierdejaars student Ruimtelijke Ordening en Planologie aan Hogeschool Saxion te Deventer. Sander loopt bij PAS bv zijn afstudeerstage om zijn opleiding af te ronden. Sander is gemotiveerd en heeft passie voor het vak. Verder is Sander in zijn vrije tijd op het voetbalveld te vinden, houdt hij zich in de vechtsportschool bezig met boxing & BJJ en drumt hij graag.

Opleiding

Gedurende de opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie wordt kennis en inzicht verkregen over ruimtelijke aspecten en factoren die optreden bij ruimtelijke vraagstukken. Belangenafweging, toepassen van slimme innovaties en klimaatadaptatie komen hierbij nadrukkelijk aan bod. Hierin is Sander meerdere malen in aanmerking gekomen via stadsLAB waarbij opdrachtgevers aankloppen voor slimme oplossingen voor hun vraagstukken. Dit heeft hij ook mogen doen tijdens zijn stageperiode bij de gemeente Apeldoorn door middel van analyses en advies over levensloopbestendige woonomgevingen. Verder is tijdens de minor ‘Smart City Data’ aan hogeschool Utrecht kennis en inzicht verkregen over technologische innovaties die toegepast kunnen worden in de stad. Binnen het vakgebied ligt Sander zijn passie in gebiedsontwikkeling en smart cities.

Werkzaamheden bij PAS bv

Bij PAS bv voert Sander zijn afstudeeronderzoek uit. Dit afstudeeronderzoek richt zich op het effect van de Woningbouwimpuls op de versnelling van de gemeentelijke woningbouwopgave. Dit gaat in op knelpunten in de woningbouwopgave bij gemeenten, de afweging tussen binnenstedelijk/buitenstedelijk bouwen en het effect van vormen van grondbeleid die gemeenten hanteren. Voor deze onderdelen wordt onderzocht wat het effect van de Woningbouwimpuls is en of dit mogelijk versnelling als gevolg met zich meebrengt.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Home > Ons team > Sander Komdeur