Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling: Alexander Verberne

Analyserend en zorgvuldig

Sinds september 2021 is Alexander onderdeel van PAS bv. Hij is daar actief als Junios/trainee planeconoom.

Alexander past zich gemakkelijk aan en gelooft in open- en duidelijke communicatie voor een succesvolle samenwerking. Hij heeft een analyserend karakter en denkt graag mee over vraagstukken om tot een weloverwogen keuze te komen.

In zijn vrije tijd kookt Alexander graag de Franse en Mediterrane gerechten, maar ook de Oosterse keuken trekt hem erg. Sportief is hij ook, want hij is vaak op de squash baan te vinden, en vindt hij het leuk om in de bergen, of lekker in Nederland, te wandelen.

Opleiding

Alexander heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier is hij met veel verschillende disciplines van het vastgoed in aanraking gekomen. Gebiedsontwikkeling heeft bij hem altijd de meeste interesse gewekt. ‘Een bijdrage leveren om een prettige leefomgeving te realiseren is iets waar ik veel waarde in zie en waar ik mij graag voor wil inzetten.’ zegt Alexander.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling

Als junior/trainee planeconoom gaat Alexander in het beginsel de opleiding bij PAS bv volgen om de basisvaardigheden van planeconomie te beheersen. Hierna is hij inzetbaar bij gemeenten voor het opstellen en bewaken van o.a. grondexploitaties. Zo zal hij in oktober beginnen bij de gemeente Nijmegen als projectcontroller, waar hij zijn proactieve houding en zorgvuldigheid van werken in de praktijk zal brengen.

Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Alexander Verberne inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Alexander Verberne

Home > Ons team > Alexander Verberne