Partnerships studieverenigingen

Lees hier over onze samenwerkingen met studieverenigingen

Sinds de oprichting in 1993 staan de kernwaarden van PAS bv hoog in het vaandel. Deze kernwaarde (no-nonsense, samenwerken, loyaal, altijd leren, oplossingsgericht) sluiten goed aan bij de speerpunten van de studieverenigingen die wij sponsoren. De studieverenigingen waar PAS bv een samenwerkingsovereenkomst of sponsorcontract mee heeft slaan een brug tussen studenten en het bedrijfsleven in het vastgoed. Dit doen deze studieverenigingen in het vastgoed en gebiedsontwikkeling middels kennisdeling en bijeenkomsten. Hierin is ook gezelligheid erg belangrijk om met plezier verdere verdieping in de vastgoed en gebiedsontwikkeling branche te kunnen waarborgen bij deze studieverenigingen.

Dit is ook waarvoor PAS bv het traineeship traject heeft ontwikkeld, om zo afgestudeerde studenten praktijk ervaring en theorie bij te brengen. Om zo binnen 2 jaar uit te groeien tot volwaardig planeconoom.

PROVADA 2022

Tijdens de PROVADA 2022 stond PAS bv met een grote stand in hal 12. Naast dat we hier veel leuke en interessante gesprekken hebben kunnen voeren zijn ook studievereniging FRESH, studievereniging ARES en studievereniging Villa’96.

Het bestuur van de bovenstaande verenigingen kwam langs om samen de sponsorcontracten te lezen en ondertekenen. Na het ondertekenen werd er nog even geproost op een vruchtbare samenwerking.

Zit je bij een studievereniging voor opleidingen gericht op vastgoed, planeconomie of gebiedstonwikkeling? Of zit je bij een andere vereniging met denk je dat PAS bv een juiste partner/sponsor zou zijn. Neem contact met ons op! We zijn erg geïnteresseerd in het delen van onze kennis met studenten.

PAS-Academy: bijscholing van onze adviseurs en interessante cursussen

Kennisontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke speerpunten bij PAS bv. Zowel intern als extern. Daarom hebben wij de PAS-Academy opgezet om onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen qua kennis te verbreden. Hun ontwikkeling stellen wij boven de groei van ons bedrijf. Junior adviseurs starten hun carrière bij PAS bv met een tweejarige opleiding. In de jaren erna wordt kennis up-to-date gehouden door bijscholing en gezamenlijke thema-overleggen. Van deze kennis plukt u als opdrachtgever de vruchten.

Ook belangstellenden kunnen van onze kennis en ervaring profiteren. Via de PAS-Academy leren wij u met themabijeenkomsten of meerdaagse cursussen alles over planeconomie, exploitatieplannen, vastgoedrekenen en communicatieve performance. Daarnaast zijn wij geregeld te vinden op universiteiten en hogescholen voor het geven van (gast)colleges. Bekijk hier het actuele aanbod van onze cursussen.

PAS bv: uw partner in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht

PAS bv is uw ervaren totaalpartner op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Onze ervaren planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs kunnen in ieder van deze vakgebieden uw project tot een goed einde brengen. Benieuwd wat de adviseurs en planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten. Waar mogen wij u mee helpen?

Martijn Kooiman

Home > Partners > Partnerships Studieverenigingen