Cursusaanbod

CURSUSSEN PLANECONOMIE & GEBIEDSONTWIKKELING BIJ PAS BV

De Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft verregaande gevolgen gehad voor grondexploitaties en gebiedsontwikkeling. Voorafgaand aan de invoering van de nieuwe Wro hebben de adviseurs van PAS bv veelvuldig discussies gevoerd met deskundigen en juristen over de grondexploitatiewet en dachten zij geregeld mee met het toenmalige ministerie van VROM. Bovendien stellen onze specialisten exploitatieplannen op voor een breed scala aan opdrachtgevers. Dat heeft ervoor gezorgd dat PAS bv een breed kennisniveau heeft ontwikkeld op het gebied van exploitatieplannen. Van deze kennis profiteert u door de cursus exploitatieplannen van PAS bv te volgen.

Sotckphoto bouwtekening

Cursus Planeconomie en Vastgoedrekenen – 15 tot en met 17 oktober

De cursus planeconomie en vastgoedrekenen is voor iedereen die kennis wil opdoen, verdiepen of juist wil aanvullen op het gebied van grondbeleid, grondexploitaties en vastgoedrekenen. De cursus planeconomie en vastgoedrekenen duurt drie dagen. Gedurende deze drie dagen leert u alles over onder andere vastgoedexploitatie, opstalexploitatie, werken met rekenmodellen en risicomanagement. Interesse?

Direct inschrijven
TotalLink dasboard

TotalLink Microlearnings – Gestart, meld je nu aan!

PAS bv en TotalLink hebben gezamenlijk een uniek “Microlearnings traject” ontworpen. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers van de TotalLink software. In een reeks van driewekelijkse sessies wordt elk keer een specifiek onderwerp gepresenteerd, besproken en kunnen er vragen worden gesteld. Hierdoor kun je efficiënt leren werken in de software om zo het maximale uit jouw TotalLink software halen. De behandelde onderwerpen variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, aangebrachte vragen en de recente functionaliteiten van TotalLink (waaronder extra functies na updates). Als je geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om verder te lezen op de volgende pagina.

Planeconomie en PAS bv getekend

Traineeship bij PAS bv

Stel jij jezelf regelmatig de vraag: wat doet een Planeconoom? En ambieer jij deze functie? Bij PAS bv kun je dan het traineeship planeconomie volgen aan onze PAS academy! In dit interne traject doe je vanaf het eerste moment veel praktijk ervaring op, en ontwikkel jij jezelf tot volwaardig planeconoom. Interesse? Op deze pagina lees je alles wat je als startende Planeconoom kunt verwachten!

Schrijf je in!

Heb je vragen over de cursus? Neem contact met ons op

Martijn Kooiman cut out

Home > Cursusaanbod