Interim Planeconoom inhuren: Detachering & Advies PAS bv

ERVAREN PLANECONOMEN EN ADVISEURS GEBIEDSONTWIKKELING

De Planeconomen, Gebiedsontwikkeling adviseurs en Projectmanagers van PAS bv begeleiden hun opdrachtgevers bij de meest uiteenlopende gebiedsontwikkelingsprojecten. Dankzij hun jarenlange ervaring en leergierigheid hebben onze adviseurs gedegen kennis van onder andere de financiële haalbaarheid en juridische aspecten die bij deze projecten komen kijken. U kunt deze kennis ook bij u in huis halen. Onze Planeconomen en Projectmanagers kunnen namelijk bij u gedetacheerd worden. Zo profiteert u van actuele kennis en kunt u uw project naar een hoger niveau tillen.

Interim Planeconoom inhuren: onze werkwijze

De werkwijze van onze Planeconomen en Adviseurs Gebiedsontwikkeling kenmerken zich door korte communicatielijnen, oplossingsgerichte aanpak én duidelijke rapportages. Bovendien kijken de Planeconomen van PAS bv over de grenzen van hun opdracht heen. Daarmee kunnen zij perfect inspelen op de aanwezige kennis binnen uw organisatie en de kennis van hun collega Planeconomen. Door gevraagd en ongevraagd advies te geven en waar nodig een flinke dosis creativiteit in te brengen, draagt een interim Planeconoom van PAS bv bij aan het succes van uw project. Tal van opdrachtgevers u al voor gingen.

 

Altijd de meest actuele kennis in huis!

De Planeconomen van PAS bv hebben verreikende expertise op het gebied van planeconomie, vastgoed, projectontwikkeling, projectmanagement en gebiedsontwikkeling. Wij vormen daardoor een waardevolle (tijdelijke) versterking van uw team. Met een interim Planeconoom of Gebiedsontwikkeling adviseur van PAS bv haalt u de meest actuele kennis over de laatste ontwikkelingen in de planeconomie en gebiedsontwikkeling in huis.

 

Ontwikkeling en kennisdeling staat bij PAS bv centraal. Door het continu bijspijkeren van hun kennis en kunde met betrekking tot planeconomie en gebiedsontwikkeling weet een interim planeconoom van PAS bv waar hij of zij het over heeft. Daardoor kunnen zij snel inspelen op de snelle veranderingen binnen de markt!

“Sterker nog, hij grijpt elke kans om verder te groeien en ervaring op te doen met beide handen aan. Mooi om te zien en daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan de grote hoeveelheid ruimtelijke projecten die wij binnen Amstelveen en Aalsmeer draaien.”

R. Piké, Algemeen Directeur Van der Velden, Gemeente Amstelveen

Lees meer over wat anderen vertellen over Pas BV

Financiële haalbaarheid altijd centraal

Ieder goed plan valt en staat met de financiële haalbaarheid daarvan. Daarom staat dat thema bij ieder project centraal. Wanneer u dus kiest voor een interim Planeconoom van PAS bv kunt u vertrouwen op hun expertise en komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Onze adviseurs kunnen vanuit verschillende achtergronden sturen en beheersen in planontwikkelingsprocessen.

 

Eenmalig advies nodig van onze Planeconomen?

Heeft u behoefte aan een second opinion op uw grondexploitatie, marktonderzoek of haalbaarheidsstudie? Ook bij eenmalige opdrachten bent u bij PAS bv aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij bekijken hoe wij u kunnen helpen.

Kunt u bij uw project de expertise van een interim Planeconoom gebruiken? Neem dan contact op met Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Adviesbureau PAS bv! Wij zijn  gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrechtVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

Martijn Kooiman

Home > Detachering & Advies