OVER PAS bv

Sinds 1993 landelijk actief in gebiedsontwikkeling, planeconomie, grondbeleid en omgevingsrecht

Sinds de oprichting in 1993 is PAS bv een landelijk opererend adviesbureau gebiedsontwikkeling & planeconomie. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in deze vakgebieden en hebben hier later ook grondbeleid en omgevingsrecht aan toegevoegd. PAS bv levert kwalitatief hoogwaardige ondersteuning op maat bij kleinschalige en grootschalige projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de financiële haalbaarheid van uiteenlopende projecten en in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen. Waar mogen wij u mee helpen?

 

PAS bv team 2023

De werkwijze en aanpak en onze gebiedsontwikkeling adviseurs en Planeconomen

Adviesbureau Gebiedsontwikkeling & Planeconomie PAS bv is een jong en dynamisch bureau. Onze werkwijze en aanpak is dan ook open, flexibel en helder. Wij hechten veel waarde aan communicatie over en evaluatie van organisatie en geleverde diensten van onze planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs. Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Nuchtere en no-nonsens mentaliteit;
  • Korte lijnen en directe communicatie;
  • Nakomen van afspraken;
  • Doelgerichte, bondige rapporten met concrete adviezen;
  • Brede scope door actieve kennisdeling.
PAS-Academy: bijscholing van onze adviseurs en interessante cursussen

Kennisontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke speerpunten bij PAS bv. Zowel intern als extern. Daarom hebben wij de PAS-Academy opgezet om onze gebiedsontwikkeling adviseurs en planeconomen qua kennis te verbreden. Hun ontwikkeling stellen wij boven de groei van ons bedrijf. Junior adviseurs starten hun carrière bij PAS bv met een tweejarige opleiding. In de jaren erna wordt kennis up-to-date gehouden door bijscholing en gezamenlijke thema-overleggen. Van deze kennis plukt u als opdrachtgever de vruchten.

Ook belangstellenden kunnen van onze kennis en ervaring profiteren. Via de PAS-Academy leren wij u met themabijeenkomsten of meerdaagse cursussen alles over planeconomie, exploitatieplannen, vastgoedrekenen en communicatieve performance. Daarnaast zijn wij geregeld te vinden op universiteiten en hogescholen voor het geven van (gast)colleges. Bekijk hier het actuele aanbod van onze cursussen.

Advies & Detachering van onze Planeconomen en Gebiedsontwikkeling Adviseurs

Regelmatig worden onze planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs ingeschakeld voor projecten waarbij voor langere tijd behoefte is aan specialistische kennis. Of u nu verregaande kennis kunt gebruiken op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid of omgevingsrecht, bij PAS bv bent u aan het juiste adres voor een waardevolle en tijdelijke versterking van uw team. Daarmee haalt u de meest actuele kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling in huis! Lees hier meer over detachering bij PAS bv.

Stockphoto zon achter daken

 

Naast detachering kunt u ons ook benaderen voor adviesklussen. Of het nu gaat om eenmalig advies of een kortlopend project, Adviesbureau Gebiedsontwikkeling & Planeconomie PAS staat voor u klaar. Heeft u dus behoefte aan een second opinion op uw grondexploitatie, een marktonderzoek of een specifieke opdracht? Wij adviseren u graag!

Projecten & referenties PAS bv

Sinds onze oprichting in 1993 hebben wij voor uiteenlopende opdrachtgevers uitdagende en interessante projecten mogen uitvoeren. Projecten in binnen- en buitenland, in Randstedelijke gebieden en op het platteland en van private tot publieke organisaties. Bekijk hier de opdrachtgevers waar wij voor gewerkt hebben.

PAS bv: uw partner in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht

PAS bv is uw ervaren totaalpartner op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Onze ervaren planeconomen en gebiedsontwikkeling adviseurs kunnen in ieder van deze vakgebieden uw project tot een goed einde brengen. Benieuwd wat de adviseurs en planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten. Waar mogen wij u mee helpen?

Martijn Kooiman

Home > Over ons