Referenties

Gemeente Amstelveen

Petra O’Bryan-Kegge, Teamleider projecten en grondzaken Gemeente Amstelveen – Aalsmeer

Nick kwam onze vakgroep Planeconomie in begin 2018 versterken. Onder de hoede van een senior ging hij voortvarend aan de slag. Nick is leergierig, energiek, scherp en gaat opdrachten waarin hij minder bedreven is niet uit de weg. Sterker nog, hij grijpt elke kans om verder te groeien en ervaring op te doen met beide handen aan. Mooi om te zien en daarmee levert hij een waardevolle bijdrage aan de grote hoeveelheid ruimtelijke projecten die wij binnen Amstelveen en Aalsmeer draaien.

Logo gemeente Amstelveen
Logo gemeente Twente

Area Development Twente

Leo van der Ree, Directeur Technology Base Twente

De adviseur van PAS bv is inhoudelijk zeer goed op de hoogte en een pijler onder  de organisatie. Een kritische volger van alles wat speelt.

De financiële functie is goed op orde.

Gemeente Westerkwartier

Reinier Antonides, Teamleider/ -coach Vastgoed en Grondzaken.

Erg tevreden over de inhoudelijke werkzaamheden en de goede samenwerking. De adviseurs van PAS bv zijn communicatief vaardig en proactief en brengen een positieve sfeer mee. Heel prettig dat adviseurs met mij sparren en afstemmen waardoor betrokkenheid wordt gecreëerd en wat resulteert in heldere afspraken/voortgang.

Ook zeer tevreden over rekenmodel: krachtig door eenvoud en goed presentabel, ook voor Bestuur.

Logo gemeente Westerkwartier
Logo gemeente Bernheze

Gemeente Bernheze

Gerard de Jong, domeinmanager gemeente Bernheze.

De drie interactieve sessies rondom bouwgrondexploitaties zijn erg waardevol geweest. Een eyeopener hoe e.e.a. inhoudelijk en procesmatig aan te sturen. Ook de nabespreking heeft meer gebracht dan wij hadden verwacht. Dit vooral door de scherpte van de vraagstelling en de aanbevelingen die werden aangereikt.

Wij zijn wakker geschud en knelpunten, scherpte en bewustwording zijn aangewakkerd.

Gemeente Haren

Frits Kamminga, Projectleider.

De samenwerking met de adviseur is erg plezierig: gaat in goede harmonie, heeft het in zich snel adequaat te reageren, altijd open discussies, denkt goed mee en is kritisch. Jammer dat wij niet verder kunnen, vanwege vertrek (samenwerking/fusie) naar Groningen.

Ben mijn netwerk redelijk trouw: als de kans zich voordoet bij de gemeente  Groningen voor planeconomische ondersteuning, zal ik Adviesbureau PAS bv benaderen.

Logo gemeente Haren
Logo gemeente midden-groningen

Gemeente Midden-Groningen

Rudolf Kramer, Programmamanager Ruimtelijke Ontwikkeling

Op alle aspecten (inhoud, afstemming, proces) is er tevredenheid. Uiteindelijk heeft dit geleid tot uniformiteit van verschillende grexen en ombouw naar één model. Goed overleg  en afstemming met de projectleiders en planeconomen van PAS bv waardoor voldoende draagvlak is gerealiseerd. Eveneens is er tevredenheid over de rapportage: leesbaar en inzichtelijk. Ook accountant had geen opmerkingen over de grexen.

Samenwerking met PAS bv ervaar ik als betrouwbaar en flexibel.

Home > Referenties