PAS bv projecten vanuit de lucht

Met PAS bv hebben wij al veel mogen bijdragen aan de gebiedsontwikkeling in Nederland. Op deze pagina vindt u een kleine greep uit het portfolio van PAS bv. Met mooie beelden uit de lucht is te zien waar wij als PAS bv ons steentje aan hebben bijgedragen. Heeft u vragen over een van de projecten, of over een ander onderwerp? Neem contact met ons op!

Project Arnhem Schuytgraaf vanuit de lucht

In het zuiden van Arnhem ligt Schuytgraaf, de nieuwste wijk van de stad. In de wijk, die ook wel Arnhem in de Betuwe wordt genoemd, komen uiteindelijk ongeveer 6.250 woningen in 26 buurten.

PAS bv is sinds het begin (rond de eeuwwisseling) betrokken geweest bij de ontwikkeling van de wijk Schuytgraaf. Wij zijn verheugd om te zien dat Schuytgraaf inmiddels is ontwikkeld tot een complete wijk, waarbij de woningen en de voorzieningen grotendeels zijn gerealiseerd.

Bekijk deze PAS bv projecten vanuit de lucht en lees het stukje van Virginia over hoe zij betrokken is geweest bij de ontwikkeling van deze wijk.

Project Goirle Boschkens vanuit de lucht

Rondom het bestaande bosgebied tussen de bebouwde kom van Goirle en de gemeentegrens met Tilburg heeft de gemeente Goirle een bijzonder woningbouwproject ontwikkelt.

De kavels van dit bijzondere plan worden ontsloten vanaf een ringweg en hebben veelal direct zicht op het bestaande bosgebied in het midden van het plan. In het plan is gekozen voor een hoge kwaliteit van zowel de architectuur van de woningen als de openbare ruimte er omheen. Dit vertaald zich in een plek waar het mooi wonen is!

Bekijk deze PAS bv projecten vanuit de lucht en lees het stukje van Martijn over de rol van PAS bv binnen dit project.

Project Centrumplan Stein vanuit de lucht

Na de brand in 2009, waardoor veel van het centrum werd verwoest, is een nieuw plan opgesteld en uitgevoerd voor het centrum van Stein. Het plan zou het bruisende hart voor het centrum van Stein worden, bestaande uit woningbouw, een winkelcentrum, horeca en zakelijke dienstverlening. 

PAS bv heeft in opdracht van de gemeente Stein de grondexploitatie opgesteld van de eerste haalbaarheidsstudie tot de daadwerkelijke uitvoering en oplevering van het project in 2016. Daarna is PAS bv bij het gehele proces betrokken geweest.

Bekijk deze PAS bv projecten vanuit de lucht en lees het hele verhaal van Martijn over de rol van PAS bv binnen dit project.

Project Amstelveen Middenwaard vanuit de lucht

Tussen de wijken Groenelaan en Waardhuizen ligt een strook grond waar oorspronkelijk de afslag van de snelweg A3 zou komen. Ter voorbereiding hierop is een grondlichaam geplaatst. De snelweg is er nooit gekomen.  Wel is daar een mooie wijk gekomen, namelijk Amstelveen Middenwaard. In de drone beelden is de het gereliseerde gedeelte van de wijk Middenwaard te zien. 

Bekijk deze PAS bv projecten vanuit de lucht en lees het hele verhaal van Nick van Lenthe over de rol van PAS bv binnen dit project.

Kom werken bij het leukste Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Adviesbureau!

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste professionals die ons team komen versterken. PAS bv is een jong en dynamisch adviesbureau voor planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht, met vestigingen en Houten en in Groningen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen. Zowel bij grootschalige, als kleinschalige ontwikkelingen.
Bekijk alle vacatures

Home > Over ons > PAS bv projecten vanuit de lucht