Directeur Projecten en Adviseur: Martijn Kooiman

RUIM 15 JAAR ACTIEF BINNEN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Martijn is ruim 15 jaar actief als Adviseur in de gebiedsontwikkeling, met als specialisatie planeconomie. Daarnaast is hij ook Directeur Projecten bij ons mooie adviesbureau. Hij is met name gespecialiseerd in strategische advisering over de haalbaarheid van complexe projecten in een vroeg planstadium, gebiedsexploitaties voor samenwerkingsverbanden tussen publiek en privaat en integrale grond- en vastgoedexploitaties. In de afgelopen 15 jaar is Martijn vanuit PAS bv werkzaam voor diverse opdrachtgevers, zowel voor gemeenten, provincies als voor corporaties en ontwikkelaars. Deze werkzaamheden worden zowel op project- en adviesbasis als op detacheringsbasis uitgevoerd. Veelal in teamverband samen met een Junior- of Medior adviseur en een Civieltechnische Kostendeskundige.

Opleiding

Martijn heeft aan de Hogeschool van Utrecht de studie Ruimtelijke Ordening & Planologie gevolgd. Hier is hij ook met succes afgestudeerd.

Directeur Projecten en Planeconoom & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Martijn aan uiteenlopende projecten meegewerkt. Zo is hij bij de gemeente Rotterdam in verschillende rollen actief geweest. Hij was hier werkzaam als Adviseur en Planeconoom en Planeconomische Advisering. Ook heeft hij voor de Rijnhaven een haalbaarheidsstudie uitgevoerd. Naast zijn werkzaamheden voor de gemeente Rotterdam was hij ook actief voor de Haven van Amsterdam. Hier heeft hij een second opinion grondexploitatie voor de containerterminal van Lelystad uitgevoerd. Ook heeft hij een second opinion uitgevoerd voor de grondexploitatie van de havenontwikkeling HoogTij in Zaanstad. Tot slot kan Martijn zijn passie kwijt als gastdocent bij Orbiters en aan de Hogeschool van Utrecht. Ook is hij docent interne opleiding aan de PAS-Academy waar hij vol enthousiasme zijn kennis en ervaring deelt met zijn collega’s.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Martijn Kooiman inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Martijn Kooiman PAS bv

Home > Ons team > Martijn Kooiman