Project Arnhem Schuytgraaf vanuit de lucht

In het zuiden van Arnhem ligt Schuytgraaf, de nieuwste wijk van de stad. In de wijk, die ook wel Arnhem in de Betuwe wordt genoemd, komen uiteindelijk ongeveer 6.250 woningen in 26 buurten. PAS bv is sinds het begin (rond de eeuwwisseling) betrokken geweest bij de ontwikkeling van de wijk Schuytgraaf. Wij zijn verheugd om te zien dat Schuytgraaf inmiddels is ontwikkeld tot een complete wijk, waarbij de woningen en de voorzieningen grotendeels zijn gerealiseerd. Bekijk dit PAS bv project vanuit de lucht en lees het stukje van Virginia over hoe zij betrokken is geweest bij de ontwikkeling van deze wijk.

0
verschillende buurten

Project Arnhem Schuytgraaf uitgelegd

De start van de ontwikkeling van Schuytgraaf en ook de betrokkenheid van PAS bv daarbij gaan een eind terug in de tijd. Rond de eeuwwisseling is het project van start gegaan. Aanvankelijk was de ontwikkeling in handen van de Grondexploitatie Maatschappij Schuytgraaf, een samenwerking tussen de gemeente, een ontwikkelaar en een pensioenfonds. Voor deze GEM Schuytgraaf deed PAS bv de financiële-planbegeleiding en later ook de begeleiding van de verkoop van bouwkavels aan particulieren. In 2012 is de GEM Schuytgraaf ontbonden en heeft de gemeente Arnhem de ontwikkeling van de wijk zelfstandig op zich genomen. Hierna bleef PAS nog enkele jaren werkzaam voor de gemeente in de rol van verkoopcoördinator voor de particuliere bouwkavels. Daar had de gemeente destijds nog niet veel ervaring mee, maar na een tijd van inwerken en samenwerken met de ingehuurde medewerkers van PAS bv, is de gemeente daar zelf mee verder gegaan.

 

Wij zijn verheugd te zien dat Schuytgraaf inmiddels is ontwikkeld tot een complete wijk, waarbij de woningen en de voorzieningen grotendeels zijn gerealiseerd.

0
Meer dan ... woningen
Arnhem schuytgraaf kaart

Vragen over project Arnhem Schuytgraaf?

Vragen aan de hand van deze pagina? Neem contact met ons op! PAS bv staat al ruim 25 jaar bekend om een daadkrachtige en heldere aanpak op het gebied van advies planeconomie en gebiedsontwikkeling. Met hun kennis van de markt en jarenlange ervaring met financiële modellen begeleiden de adviseurs van PAS bv gemeenten, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties op het gebied van planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Wilt u samenwerken met PAS bv? Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor onze locatie in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

Kom werken bij het leukste Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Adviesbureau!

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste professionals die ons team komen versterken. PAS bv is een jong en dynamisch adviesbureau voor planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht, met vestigingen en Houten en in Groningen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen. Zowel bij grootschalige, als kleinschalige ontwikkelingen.
Bekijk alle vacatures

Home > Over ons > Arnhem Schuytgraaf vanuit de lucht