Microlearnings TotalLink

Microlearnings van TotalLink, wat is het?

PAS bv en TotalLink hebben in samenwerking met elkaar een speciaal ”Microlearnings traject” ontwikkeld. Het traject is bedoeld voor gebruikers van de TotalLink software, van nieuwe gebruikers tot ervaren gebruikers. Tijdens een driewekelijkse sessie wordt een onderwerp gepresenteerd, besproken en is er de kans om vragen te stellen. Zo leer je het optimale uit jouw TotalLink software te halen. De onderwerpen die worden besproken zijn afhankelijk van de tijd van het jaar, de vragen van de gebruikers en de functionaliteiten van TotalLink (denk aan extra functionaliteiten na updates). Geinteresseerd? Lees dan verder!

TotalLink dasboard

Driewekelijkse sessie

Elke drie weken zal er op woensdag een ander onderwerp worden aangesneden, van de plankostenmodule tot het maken van rapportages. Wil je dat een onderwerp waar jij meer over wilt weten aan bod komt dan kun je de onderwerpen voorstellen en zullen wij deze behandelen. De sessie bestaat uit een presentatie gegeven door een van onze TotalLink experts en een vragenmoment waarin bepaalde onderwerpen kunnen worden aangekaart. De sessies zullen maximaal een uur duren.

“De microlearningssessies geven elke TotalLink gebruiker de kennis om de software volledig te benutten.”

Martijn Kooiman

Lees meer over onze samenwerking met TotalLink

Wat kan je verwachten

Elke drie weken op woensdag om 10 uur in de ochtend zal er een sessie worden gegeven (uitgezonderd vakantie weken) waarin een onderwerp wordt behandeld. Elke sessie zal er worden gevraagd welke onderwerpen er behandeld moeten worden om die in de daarop volgende sessie uit te werken. Daarnaast zullen er tijdens de sessies vragen worden gesteld en behandeld om hem zo interactief mogelijk te maken. De sessies worden gehouden in Microsoft Teams, hiervoor zul je worden uitgenodigd waarna je met een link kunt deelnemen. De sessies zullen er voor zorgen dat jij alle functionaliteiten van TotalLink zo snel mogelijk onder de knie hebt, om zo het ultieme resultaat en gemak uit de software te kunnen halen.

De kosten

De kosten van het abonnement bedragen 750 euro per jaar. Wanneer je een abonnement afsluit heb je recht op 1 ”stoeltje” bij de presentatie. Deze plek is niet naamsgebonden en kan dus elke sessie worden ingevuld door een persoon naar keuze.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus? Neem dan contact met ons op! Mail naar info@pasbv.nl of bel naar 030 63 53 400 en stel je vraag. Wij leggen je graag uit hoe de cursus in zijn werk gaat, wat we gaan behandelen en hoe jij met deze cursus meer uit je TotalLink kunt halen!

Martijn Kooiman

Home > Vakgebieden > Microlearnings TotalLink