Onze partners!

PAS bv heeft een aantal belangrijke samenwerkingen met verschillende bedrijven en verenigingen. Op deze pagina lees je welke samenwerkingen wij hebben. Klik op de samenwerkingen om te zien wat deze samenwerkingen inhouden en waarom wij deze samenwerkingen zijn aangegaan. Ben je ook geïnteresseerd in samenwerken met PAS bv? Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Samenwerkingen studieverenigingen

PAS bv werkt samen met de bovenstaande studieverenigingen. Dit doen wij omdat de speerpunten van de studieverenigingen goed aansluiten met die van PAS bv. Lees hier verder over de samenwerkingen met studieverenigingen. Wil je ook een samenwerking met PAS bv? Neem contact met ons op!

TotalLink en PAS bv

PAS bv is exclusieve reseller van het GREX-model van TotalLink, dit omdat TotalLink met dit model voorloopt op de markt. Weten wat dit GREX-model zo speciaal maakt? Of wat deze samenwerking tussen PAS bv en TotalLink precies inhoudt? Bekijk dan de PAS bv en TotalLink pagina.

Kom werken bij het leukste Planeconomie en Gebiedsontwikkeling Adviesbureau!

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste professionals die ons team komen versterken. PAS bv is een jong en dynamisch adviesbureau voor planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht, met vestigingen en Houten en in Groningen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het sturen en beheersen van planontwikkelingsprocessen. Zowel bij grootschalige, als kleinschalige ontwikkelingen.

Home > Over ons > Partners