Projectmanagement Gebiedsontwikkeling & Planeconomie

OVERIGE VAKGEBIEDEN

Onze projectmanagers maken uw project financieel haalbaar!

Met ruim 25 jaar ervaring, een constante drive om voortdurend verbeteringen door te voeren en een onbegrensde nieuwsgierigheid naar de nieuwste technieken maken PAS bv dé katalysator op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling. Om een ruimtelijke ontwikkeling van de grond te krijgen zijn regisseurs nodig die alle belangen afwegen, sturen op planning, motiveren en het project tot een goed einde brengen. Hiervoor kunt u projectmanagers van PAS bv inschakelen. Van onze projectleiders kunt u verwachten dat zij uw project vlottrekken met gedegen inhoudelijke, financiële en juridische kennis. Zij opereren onafhankelijk, maar wél met oog voor de verschillende belangen die spelen bij het project. Uw project is ons project, van begin tot eind.

Calender stockphoto

Projectmanagement: een betere manier van werken

PAS bv is van oudsher een adviesbureau gericht op planeconomie en gebiedsontwikkeling. Onze projectmanagers hebben veel affiniteit met financiële aspecten van gebiedsontwikkeling. Bovendien haalt u met een projectmanager van PAS bv veel kennis in huis. Zij kunnen makkelijk collega’s vanuit verschillende disciplines raadplegen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Projectmanagement maakt je bedrijf sneller en efficiënter. Zo kun je als organisatie je doelstellingen bereiken en verrijken met afgeleverd werk van hogere kwaliteit. Projectleiders van PAS bv kunt u ook inzetten om specifiekere en thematische zaken te laten regelen, zoals bijvoorbeeld:

 • Opzet en implementatie parkmanagement;
 • Verwervingen;
 • Uitgifte woonkavels aan particulieren voor zelfbouw en CPO;
 • Uitgifte bedrijfskavels;
 • Stedelijke herverkaveling;
 • Subsidieaanvragen;
 • Omgevingsmanagement;

U kunt de projectmanagers van PAS bv voor een langere periode inschakelen. Direct bij aanvang van het project of op een later punt in het traject. Maak hier kennis met ons team projectmanagers.

“Op alle aspecten (inhoud, afstemming, proces) is er tevredenheid. Uiteindelijk heeft dit geleid tot uniformiteit van verschillende grexen en ombouw naar één model. Goed overleg en afstemming met de projectleiders en planeconomen van PAS bv waardoor voldoende draagvlak is gerealiseerd.”

Rudolf Kramer, Programmamanager Ruimtelijke Ontwikkeling, Gemeente Midden-Groningen

Lees meer over wat anderen vertellen over Pas BV

Projectmanagers PAS bv: proactief en creatief

Hoe onze projectmanagers u kunnen helpen bij uw project? Door gevraagd en ongevraagd advies te geven en waar nodig een flinke dosis creativiteit in te brengen. De projectmanagers van Gebiedsontwikkeling & Planeconomie Adviesbureau PAS bv weten speelruimte te creëren binnen projecten. Zo wordt de kans van slagen aanzienlijk vergroot. Onze partners kunnen u daar alles over vertellen! Wij hebben onder andere de volgende projecten uitgevoerd:

 • Bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard te Ridderkerk;
 • Financiële planbegeleiding private ruimtelijke initiatieven te Elsendorp;
 • Bouwkavelverkoop voor de Gemeente Arnhem;
 • Projectleiding Lanxmeer voor de Gemeente Culemborg;
 • Aanleg Hooipolderweg te Midden Delfland.

 

Projectmanager inhuren bij PAS bv

De projectmanagers van PAS bv worden regelmatig ingeschakeld voor projecten waarbij er voor langere tijd behoefte is aan specialistische kennis. Heeft uw organisatie ook de behoefte aan een projectmanager op locatie? Bij PAS bv kunt u een projectmanager inhuren. Onze projectmanagers hebben namelijk verregaande kennis op het gebied van planeconomie, vastgoed, projectontwikkeling, projectmanagement en gebiedsontwikkeling. Daarmee vormen onze projectmanagers een waardevolle (tijdelijke) versterking van uw team. Met een projectmanager gebiedsontwikkeling en planeconomie van PAS bv haalt u ook de meest actuele kennis over de laatste ontwikkelingen in de planeconomie en gebiedsontwikkeling in huis. Lees hier meer over een projectmanager inhuren bij PAS bv.

Staat u aan de vooravond van een nieuw project? En kunt u daarbij de hulp gebruiken van een ervaren planeconoom? Schakel Planeconomie Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn  gespecialiseerd in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrechtVelen gingen u al voor. Benieuwd naar wat de planeconomen van PAS bv voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@pasbv.nl. Liever direct contact? Bel 0598 61 23 80 voor ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor onze locatie in Houten.

Martijn Kooiman

Home > Vakgebieden > Projectmanagement