PAS bv exclusieve reseller GREX-model totallink

Sinds juni 2021 is PAS bv met de samenwerking met TotalLink gestart! Dit maakt PAS bv exclusieve reseller van het GREX-model van TotalLink.

Het databasemodel van TotalLink bewaakt de betrouwbaarheid van uw grondexploitaties. In het systeem kunnen namelijk geen formules worden overschreven of rekenfouten worden gemaakt.
Het model zorgt ervoor dat u altijd met de juiste versie werkt. De historie van de grondexploitaties wordt automatisch opgeslagen waarmee iedere transactie administratief te volgen en te controleren is.
TotalLink maakt het mogelijk om personen binnen een organisatie verschillende autorisatierechten toe te kennen. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld projectleiders op geautoriseerde wijze toegang te verlenen tot het systeem.

Doordat het model alle informatie bewaard, maakt u eenvoudig en snel verschillenanalyses tussen de jaarrekeningen en MPG’s.

Met de TotalLink Grondexploitatie software stelt u eenvoudig en snel uw projecten bij om deze vervolgens eenvoudig naar gebieds- en portfolio niveau samen te voegen.Dit is het interface van het GREX model van TotalLink, zoals je meteen al kan zien ziet het er erg overzichtelijk uit. Dit model is ontwikkeld concurrent van alle ‘black box’ en excel modellen. In dit model zie je precies wat er gebeurd, en is ondanks de hoge mate van automatisering ook erg veel ruimte voor personalisering en handmatige aanpassingen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd, wat dit model uniek in de markt maakt.

PAS bv is de officiële, exclusieve reseller van het Totallink systeem en helpt je hiermee graag verder. Vraag bijvoorbeeld een gratis demo bij ons aan!

  • Flexibel en betrouwbaar!
  • Uitgebreide logging, zo zie je altijd wie, wat, wanneer gewijzigd heeft.
  • GREX integratie in bestaande systemen en administraties!
  • Bewezen en beproefd, actief bij 30+ gemeenten!
  • Transparant model waarin je ziet wat er gebeurd (geen ‘black-box’)!
  • Vraag een gratis demo aan bij PAS bv!

Gratis demo

Heb je interesse in het GREX-model van Totallink of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gemeente? Vraag bij ons een exclusieve gratis demo aan, zo ervaar je zelf de voordelen van het GREX-model van Totallink.

Lees een van de blogs over het GREX-model van TotalLink

0
Meer dan ... klanten
0
Meer dan ... unieke gebruikers
0
Meer dan ... projecten
Pas & TotalLink
Martijn Kooiman

Home > Over ons > PAS bv exclusieve reseller GREX-model TotalLink