Adviseur Planeconomie & Projectleider Gebiedsontwikkeling: Virginia Wolswijk

ERVAREN ADVISEUR OP HET GEBIED VAN GEBIEDSONTWIKKELING

Virginia Wolswijk werkt al sinds 2002 bij PAS bv. Door haar jarenlange werkervaring binnen ons vakgebied is zij doortastend, resultaatgericht en creatief in haar rol als adviseur. Virginia weet iedere keer weer met creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken te komen. Gebiedsontwikkeling en planeconomie kennen voor haar dan ook geen geheimen!

Opleidingen

Virginia heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en ook met succes afgerond. Zo is ze aan de Rijksuniversiteit Utrecht afgestudeerd op het gebied van Sociale Geografie en Planologie. Daarnaast heeft zij de Basistheorie Vastgoed (NVM SOM) gehaald.

Adviseur Planeconomie & Projectleider Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Binnen PAS bv werkt Virginia vanuit een grote verscheidenheid aan opdrachten en detacheringen. In eerste instantie werd zij intern opgeleid tot Planeconoom en daarin heeft zij de nodige werkervaring opgedaan. Ze had al een paar uitstapjes gemaakt naar projectleiders opdrachten. Na een aantal jaar kreeg zij de kans om zich bezig te houden met grondverkoop aan particulieren voor zelfbouw. Later kwam Virginia in een rol als Projectleider Verwervingen en Onteigeningen. Beide rollen heeft zij met veel plezier opgepakt en eigen gemaakt.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Projectleider Gebiedsontwikkeling

Virginia voelt zich het meest op haar plek in een coördinerende rol waarbij zij met diverse partijen en belangen te maken heeft. Met haar ervaring in planeconomie en gebiedsontwikkeling op zak, houdt zij daarbij tevens de financiële aspecten goed in de gaten.

Adviseur Planeconomie & Projectleider Gebiedsontwikkeling Virginia Wolswijk inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Virginia Wolswijk PAS bv

Home > Ons team > Virginia Wolswijk