GEDREVEN ADVISEUR CHRISTIAAN SMIT

ADVISEUR CHRISTIAAN SMIT

Sinds november 2022 is Christiaan Smit werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Christiaan is een gedreven en hardwerkend persoon die niet bang is voor het aangaan van nieuwe uitdagingen.

In het verleden heeft Christiaan op landelijk topniveau gedaan aan wedstrijdzwemmen. Dit betekende 20 uur per week trainen en in de weekenden ook nog de hele dag in het zwembad zitten voor wedstrijden. De hierdoor opgedane ervaring heeft er toe geleid dat Christiaan een topsportmentaliteit heeft ontwikkeld en goed kan omgaan met eventuele tegenslagen.

Opleiding

Tijdens zijn bachelor technisch bedrijfskundige aan de Hogeschool Utrecht heeft hij zijn interesse voor het vastgoed opgedaan. Vervolgens heeft hij de minor ‘beleggen in vastgoed’ gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en om zijn vastgoedkennis verder te verrijken zijn afstudeerstage gevolgd bij BPD Woningfonds in Amsterdam. In zijn scriptie heeft hij binnen de context van digitalisering procesplaten opgesteld voor de Assetmanagers. Hierdoor is hij bekend met de processen die nodig zijn voor een succesvolle exploitatie van huurwoningenwoningen.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Christiaan houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Op dit moment is hij gedetacheerd bij de gemeente Midden-Delfland als rol van assistent projectleider locatieontwikkeling en planeconoom. De werkzaamheden die Christiaan hier uitvoert zijn het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Christiaan inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Christiaan Smit

Home > Ons team > Christiaan Smit