Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Koen Kralt

ENTHOUSIASTE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Koen is sinds oktober 2021 werkzaam bij PAS bv als junior adviseur planeconomie & gebiedsontwikkeling. Kenmerkend voor zijn manier van werken is zijn doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid. Beide aspecten maken dat hij gestructureerd te werk gaat in het behalen van het best mogelijke resultaat. In zijn vrije tijd doet Koen aan hardlopen en is hij ook regelmatig in de sportschool te vinden. In de weekenden spreekt hij graag af met vrienden.

Opleiding

Koen heeft de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. Voor deze HBO bachelor opleiding is hij in juli 2021 geslaagd. Tijdens deze studie heeft hij veel geleerd binnen de gebieden vastgoed en makelaardij, maar vooral op het vlak van de project-/ en gebiedsontwikkeling. Hij heeft zich hier dan ook in gespecialiseerd door onder andere het volgen van de Minor ‘Projectontwikkeling in Vastgoed’ en het afstuderen op een gebiedsontwikkelingsvraagstuk.

Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie: werkervaring

Gedurende zijn HBO opleiding heeft Koen stage mogen lopen bij een bedrijfsmakelaardij en een ontwikkelende bouwer. Hierdoor heeft hij ervaring opgedaan in het opstellen van haalbaarheidsstudies, taxatierapporten, referentiestudies en financiële modellen t.b.v. vastgoedontwikkelingen. Bij PAS bv zal Koen het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling gaan volgen. Gedurende dit tweejarige opleidingsprogramma zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planologie en gebiedsontwikkelingen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Koen Kralt inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Koen Kralt

Home > Ons team > Koen Kralt