ANALYTISCH EN GEDREVEN PLANECONOOM

Lotte Rooijakkers is sinds mei 2020 werkzaam bij PAS bv. Zij is gestart in de functie van Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. De komende tijd zal Lotte zich als Planeconoom inzetten bij de gemeente Midden Delfland en diverse andere adviesklussen. Kenmerkend voor Lotte is haar analytische, empathische, oprechte en enthousiaste aanpak. Haar werk als adviseur doet zij op een gestructureerde en betrokken wijze om het best mogelijk resultaat te behalen.

In haar vrije tijd gaat Lotte vaak wandelen, fietsen en (beach)volleyballen. Als het maar lekker in de buitenlucht is. Daarnaast houdt ze van lezen, series kijken en borrelen met vrienden en familie.

Opleiding

Lotte heeft Criminologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar bachelor heeft ze de master Gezinspedagogiek en Jeugdcriminologie afgerond. Tijdens haar bachelor Criminologie heeft Lotte inhoudelijke kennis over de oorzaken en gevolgen van criminaliteit opgedaan (combinatie van sociologie, psychologie en rechten) en haar onderzoek vaardigheden verbeterd. Tijdens de master Gezinspedagogiek heeft Lotte met name geleerd wat de mogelijke invloed van opvoeding bij crimineel gedrag is. Gedurende de de master Jeugdcriminologie heeft ze inzicht gekregen in de oorzaken en gevolgen van jeugdcriminaliteit.

Haar analytische denkvermogen, brede oriëntatie en kritisch denken zullen haar helpen in haar werkzaamheden als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij PAS bv.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Bij PAS bv gaat Lotte zich bezighouden met het opstellen van grondexploitaties bij de gemeente Midden-Delfland en daarnaast ondersteuning bieden bij diverse adviesklussen. Daarnaast is zij druk bezig met de interne opleiding van PAS bv om haar kennis te verbreden en door te groeien.

Wat haar van andere adviseurs onderscheid is haar ervaring in grex controles bij diverse gemeenten (vorige werk bij Baker Tilly). Zij weet hierdoor waar een accountant naar kijkt bij de controle van grondexploitaties en kan hierin perfect ondersteunen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Lotte Rooijakkers inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Lotte Rooijakkers 2024

Home > Ons team > Lotte Rooijakkers