ADVISEUR MARLOES VISSER

ENTHOUSIASTE ADVISEUR MARLOES VISSER

Marloes Visser is Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Ze is resultaatgericht ingesteld en een gedreven persoon die geen uitdaging uit de weg gaat. Wat opvalt bij haar is de enthousiaste en leergierige houding. De bestaande interesse naar gebiedsontwikkeling is tijdens haar studie bevestigd. Haar interesse ligt hierbij voornamelijk bij financiële aspecten en uitdagende vraagstukken. Ze heeft ervaring opgedaan bij makelaarskantoren en een vastgoedaviesbureau.

Opleiding

Marloes is afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens deze studie heeft ze relevante kennis opgedaan, vooral op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Door onder andere een stage in het buitenland heeft ze een goed beeld kunnen vormen van verschillende disciplines in het vastgoed. Verder heeft ze de minor Real Estate & Facility Management gevolgd. Met haar scriptie heeft ze onderzoek gedaan naar de transformatiepotentie van leegstaande winkelpanden naar woningen.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Marloes houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling. Weten waar het traineetraject uit bestaat? Lees het hier!

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Marloes inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Marloes Visser

Home > Ons team > Marloes Visser