GEDREVEN PLANECONOOM EN ADVISEUR GEBIEDSONTWIKKELING

Koen Stoffers is bij PAS bv Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Tijdens zijn studieperiode aan de NHTV in Breda is zijn interesse voor de financiële kant van de gebiedsontwikkelingen begonnen. Koen heeft dan ook zijn stageperiodes gebruikt om het werkveld in de planeconomie te verkennen. Zo heeft hij onder andere bij de gemeente Utrecht en ontwikkelaar AM stage gelopen. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij gedaan bij Gloudemans op het kostenverhaal onder de Omgevingswet. Na zijn studie is hij als planeconoom begonnen bij Gloudemans en heeft Koen zich hier verder in kunnen ontwikkelen. Door de inmiddels opgedane ervaring is hij in staat om zelfstandig te werken, maar schroomt hij niet om anderen te betrekken bij zijn opgaven en uitdagingen als dit een positief effect heeft op het uiteindelijke resultaat.

Kenmerkend voor Koen is zijn hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, collegialteit en continu zichzelf te willen ontwikkelen. In zijn vrije tijd gaat Koen graag schaatsen, wandelen, fietsen en voetballen. Daarnaast houdt hij ook van lezen, films/series kijken en gezelligheid met vrienden en familie.

Opleiding

Koen heeft zijn bachelor gehaald voor de opleiding ‘Ruimtelijke Ordening en Planologie’ aan de NHTV in Breda. Tijdens zijn studie heeft hij de minor ‘Financiële gebiedsontwikkeling’ gevolgd. Na zijn opleiding aan de NHTV heeft hij bij Scobe de leergangen ‘Basisopleiding Planeconomie en Vastgoedrecht’ met succes afgerond. Bij Gloudemans heeft Koen de “Gloudemans Academy” gevolgd om een brede kennis van het werkveld op te doen.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Koen gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo is hij o.a. vaardig in het opstellen van haalbaarheidsanalyses, programmastudies, grondexploitaties, woningmarktanalyses, planoptimalisaties en residuele grondwaardeberekeningen.

Tijdens zijn tijd bij Gloudemans heeft Koen al de nodige ervaring opgedaan. Zo is hij gedetacheerd geweest bij de gemeente Amstelveen/Aalsmeer en is hij betrokken geweest bij diverse ontwikkelingen zowel binnenstedelijk als uitbreidingslocaties. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de financiële haalbaarheid van stedelijke herontwikkelingen in Nieuwegein, Haarlem, Waalwijk en Etten-Leur. Verder heeft hij verschillende exploitatieplannen geschreven voor zowel woningbouwlocaties als bedrijventerreinen en heeft Koen meegeholpen met diverse taxaties.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Koen Stoffers inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Koen Stoffers

Home > Ons team > Koen Stoffers