Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Rick Oldejans

ENTHOUSIASTE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Sinds oktober 2021 is Rick Oldejans werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Rick is een sportief en enthousiast persoon met een passie voor cijfers en financiën. Naast werken gaat hij graag naar de sportschool of staat hij op het voetbalveld.

Opleiding

Rick heeft de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Tijdens deze opleiding is zijn interesse gevallen op de onderdelen gebieds- en projectontwikkelingen. Zo is Rick voor zijn afstudeeronderzoek, voor woningcorporatie Nijestee, bezig geweest met de realisatie van een mobility hub in de Grunobuurt. Door middel van zijn analyserend vermogen en resultaatgericht gericht werken heeft hij Nijestee een opstapje kunnen geven voor de ontwikkeling van de mobility hub.

Adviseur Gebiedsontwikkeling & Planeconomie: werkervaring

Bij PAS bv is hij begonnen aan het traineeship aan de PAS Academy om uiteindelijk door te groeien tot een professioneel adviseur op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling. Tijdens deze traineeship gaat Rick aan de slag bij verschillende opdrachtgevers waar hij mee zal helpen om de financiële haalbaarheid te toetsen en te bewaren.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Rick Oldejans inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Rick Oldejans

Home > Ons team > Rick Oldejans