Adviseur Sander Echten

ENTHOUSIASTE EN KRITISCHE ADVISEUR SANDER ECHTEN

Sander Echten is sinds november 2023 werkzaam bij Pas bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Sander is een enthousiast persoon met sterke communicatie vaardigheden. Hij is goed in groepswerk en kan erg kritisch nadenken. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag. Daarnaast vindt hij het erg leuk om iets met zijn vrienden te ondernemen.

Opleiding

Tijdens zijn studies aan de Rijksuniversiteit Groningen vond Sander zijn passies in het (her-)ontwikkelen van vastgoed en het bestuderen van gebiedsontwikkelingen. Sinds augustus 2023 is Sander afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hiermee heeft hij elk vak tijdens de eerste kans behaald. Dit toont zijn enthousiasme en leergierigheid voor het vak.

Werkervaring

Bij PAS bv. volgt Sander het Traineeship van Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Met behulp van dit opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardig adviseur in dit vakgebied.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Sander inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Sander Echten

Home > Ons team > Adviseur Sander Echten