Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Susan Lahpor

COMMUNICATIEF VAARDIGE EN BEVLOGEN PLANECONOOM

Ing. Susan Lahpor MSRE, is een Senior adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Met haar achtergrond en ervaring, vormt Susan een waardevolle aanwinst voor ons team. In haar rol als planeconoom ondersteunt Susan gemeenten bij hun grondbedrijfsprocessen en speelt ze een belangrijke rol in verschillende projecten. Haar expertise en inzicht dragen bij aan het creëren van duurzame en effectieve gebiedsontwikkelingen. Susan heeft daarnaast een passie voor het opleiden van collega’s in het vakgebied. Buiten haar werk heeft Susan diverse interesses en hobby’s die haar leven in balans houden. Ze geniet van klussen en tuinieren, waarbij ze haar creatieve en praktische kant tot uiting brengt en in de wintermaanden is Susan een enthousiaste skiër.

Opleiding

Susan Lahpor heeft naast diverse opleidingen ook veel praktische kennis opgedaan die van grote waarde is voor haar huidige rol als Senior adviseur. Door haar studie aan de HTS Utrecht, gericht op Ruimtelijke ordening en Planologie, en later haar verdere specialisatie aan de ASRE in Urban Development, heeft Susan een diepgaand inzicht ontwikkeld in de complexiteit van vastgoedontwikkeling. Ze heeft geleerd om niet alleen naar de inhoudelijke aspecten van gebiedsontwikkelingen te kijken, maar ook naar de procesmatige kant ervan. Dit brede perspectief stelt haar in staat om effectieve strategieën te bedenken voor de ontwikkeling van complexe gebieden.

Werkzaamheden

In haar rol als Senior adviseur heeft Susan diverse verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Susan wordt voornamelijk ingehuurd door gemeenten om haar expertise als planeconoom in te zetten. Ze speelt daarnaast een belangrijke rol bij het opleiden van collega’s, waarbij ze haar kennis en ervaring deelt en hen begeleidt in hun professionele ontwikkeling. Haar uitgebreide ervaring omvat het opstellen, actualiseren en bewaken van grondexploitaties, het onderhandelen over anterieure overeenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten, het adviseren over kostenverhaal en grondbeleid en het opstellen van exploitatieplannen. Susan is bedreven in financiële haalbaarheidsadviezen en heeft diepgaande kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Ze begrijpt de processen binnen het grondbedrijf tot in de puntjes. Een van Susans talenten is haar vermogen om snel complexe zaken te doorgronden en deze op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren. Ze neemt de tijd om te luisteren en begrijpt het belang van een grondige analyse voordat ze haar professionele oordeel velt. Dit vermogen om complexiteit te vereenvoudigen en de behoefte aan effectieve communicatie maken Susan tot een waardevolle medewerker binnen ons team en een gewaardeerde adviseur voor gemeenten in de planeconomie.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Susan Lahpor inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Susan Lahpor

Home > Ons team > Adviseur Susan Lahpor