GEPASSIONEERD DOOR MENSEN EN CIJFERS

Annelie Snijder is sinds 2016 Algemeen Directeur van PAS bv. Zij trad in de voetsporen van haar vader, Siewert Snijder, die in 1993 Planeconomie Adviesbureau Snijder in Veendam oprichtte. Ons adviesbureau heeft vestigingen in Houten en Groningen tegenwoordig. De meeste adviseurs werken vanuit de vestiging in Houten. Het bureau blijft groeien met steeds meer nieuwe planeconomen en adviseurs in gebiedsontwikkeling.

Annelie vervult de rol van Algemeen Directeur met heel veel trots en passie. Gepassioneerd door mensen en cijfers is het haar persoonlijke missie om van PAS bv het beste Planeconomische Adviesbureau van Nederland te maken.

Opleiding

Annelie Snijder is een van oorsprong nuchtere Groningse bedrijfskundige die haar hart verloor aan Amsterdam. Haar passie voor cijfers is ontstaan in Groningen. Aan de Universiteit behaalde zij haar bachelor in Bedrijfskunde. Daarna is ze in Amsterdam verder gaan studeren aan de Vrije Universiteit. Het eindresultaat? Een master Financial Management en het opzetten van haar eigen bedrijf: Administratiekantoor SFAA. SFAA is gespecialiseerd in bedrijfskundig én financieel advies. Haar rol bij PAS bv combineert ze met haar werk bij SFAA. Op jonge leeftijd had Annelie dus al ontzettend veel werkervaring opgedaan. Ervaring die haar absoluut van pas komt bij het verwezenlijken van haar doelen bij PAS bv.

De werkzaamheden van een Algemeen Directeur Planeconomie Adviesbureau

Annelie is als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en bedrijfsstrategie van PAS bv. Dit doet zij in samenwerking met Martijn Kooiman die als Directeur Projecten werkzaam is bij ons adviesbureau. Daarnaast is Annelie altijd op zoek naar toekomstige talenten binnen ons mooie vakgebied én is zij de drijvende kracht achter de teamspirit tussen onze adviseurs.

Planeconomie Adviesbureau Snijder inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Annelie Snijder PAS bv

Home > Ons team > Annelie Snijder