Vacature afstudeerstage

Houten/Groningen

32-40 uur

PAS bv team 2023 traineeship planeconomie

Welkom bij PAS bv, dé toonaangevende speler op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling in Nederland. Wij bieden een uitdagende mogelijkheid voor een gedreven afstudeerstagiair(e) die wil leren over gebiedsontwikkeling en planeconomie. Als groeiend adviesbureau met vestigingen in Houten en Groningen bieden wij een unieke kans voor jou om je afstudeeronderzoek te combineren met praktijkervaring in een ambitieuze en professionele omgeving, en wie weet een mooie kans om door te groeien!

Solliciteer Direct
Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Loyalty Icon

Loyaal

No-nonsense

No-nonsense

Altijd blijven leren

Altijd blijven leren

Samenwerken

Samenwerken

Startdatum:
Vanaf september 2024
Beschrijving:
Planeconomie Adviesbureau PAS bv is per direct op zoek naar een afstudeerstagiair(e) voor haar vestiging in Houten
Locatie:
Houten, Utrecht, 3991 KX, Stationserf 97
Branche:
Finance/Vastgoed
Uren:
Fulltime, 40 uur per week

PAS bv is op zoek naar een afstudeerstagiair(e) voor een afstudeerperiode van circa 5 tot 6 maanden vanaf september 2024. De afstudeerstage is gericht op je afstudeeronderzoek, indien je het wenst is het mogelijk mee te lopen bij planeconomische werkzaamheden. PAS bv heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de grootste adviesbureaus in planeconomie en gebiedsontwikkeling in Nederland. Momenteel zijn binnen PAS bv circa 40 medewerkers werkzaam, verdeeld over de vestigingen in Houten en Groningen. Voor de vestiging in Houten zijn we op zoek naar afstudeerstagiair(e).

 • Je bent bezig met je laatste jaar van je HBO of WO-opleiding en volgt een studie met affiniteit op het gebied van planeconomie en/ of gebiedsontwikkeling. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Planologie, Economische Geografie, Sociale Geografie, Real Estate;
 • Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen omtrent planeconomie en gebiedsontwikkeling;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent zelfstandig;
 • Je neemt initiatief;
 • Je bent ambitieus;
 • Je bent goed met cijfers en bekend met planeconomie;
 • Tot slot zouden we het erg leuk vinden als je actief durft mee te denken in actuele vraagstukken binnen onze organisatie en je stem laat horen!
 • Je krijgt de kans (indien gewenst) om mee te werken aan actuele projecten binnen een commercieel adviesbureau op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling;
 • Flexibiliteit en ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een stagevergoeding;
 • Je mag zelf je onderwerp voor het afstuderen aandragen, lukt dit niet dan helpen we je graag;
 • Begeleiding van een senior adviseur;
 • Bij goed functioneren heb je kans op een dienstverband bij ons! Afgestudeerden die bij ons komen werken volgen intern een traineeship en worden in twee jaar tijd opgeleid tot volwaardig Adviseur Gebiedsontwikkeling!

Ben jij geïnteresseerd in het afronden van je studie bij PAS bv en voldoe je aan het profiel? We nodigen je graag uit. We willen je vragen om je motivatiebrief en cv per mail te sturen naar talent@pasbv.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Upload hierin ook je motivatiebrief én CV.

Wil je meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met ons op

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie ontvangen

We hebben jouw sollicitatie goed ontvangen Martijn neemt binnen een week contact met je op!

Kennismakingsgesprek met Martijn

Je komt naar kantoor in Houten om kennis te maken met Martijn. Tijdens dit gesprek bespreken we je motivatie, werkervaring en kijken we naar wat voor opdracht jij als stage opdracht kan gaan doen bij PAS bv.

Kennismaking begeleider

In deze stap maak je kennis met jouw begeleider voor je stageopdracht. Jullie bespreken samen hoe de komende periode er uit komt te zien en wat jullie van elkaar verwachten.

Contract tekenen

Is het voor beide partijen in de vorige stappen goed gegaan? Dan kom je de derde keer op je nieuwe stageplek je contract te ondertekenen. Nu ben je officieel onderdeel van team PAS bv, veel succes met je stage!

Home > Vacature Afstudeerstage Planeconomie & Gebiedsontwikkeling