ERVAREN KOSTENDESKUNDIGE EN PROJECTLEIDER

Arjan Hollemans is sinds oktober 2020 werkzaam bij PAS bv. Hij is bij ons adviesbureau gestart in de functie van Civieltechnisch Kostendeskundige & Projectleider. Als Civieltechnisch Kostendeskundige heeft Arjan veel ervaring met het opstellen van kostenramingen voor de (her)ontwikkeling van gebieden én het aanleggen en reconstrueren van civieltechnische infrastructuur. Door zijn enorme drive en jarenlange werkervaring is hij een absolute meerwaarde in ons team.

Zijn analytische denkvermogen, kritische mindset en vermogen om in teamverband te werken helpt hem om gestelde doelen te verwezenlijken en tastbare resultaten te boeken.

Opleiding

Arjan heeft de opleiding Civiele Techniek gevolgd aan de HTS in Den Haag. Deze studie heeft hij in 1993 met succes afgerond.

Civieltechnisch Kostendeskundige & Projectleider: werkervaring

Na het afronden van zijn studie heeft Arjan bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan, voornamelijk op het gebied van Kostendeskundige. Daarnaast heeft hij ook werkervaring opgedaan als Projectleider Civiele Techniek voor het bouw- en woonrijp maken van locaties.

De werkzaamheden van een Civieltechnisch Kostendeskundige & Projectleider

Eén van de rollen van Arjan binnen PAS bv is die van Civieltechnisch Kostendeskundige. Daarnaast is Arjan bij ons ook Civieltechnisch Projectleider. De ramingen die hij in deze rol maakt variëren van eerste verkennende kosten ramingen, t.b.v. haalbaarheidsstudies, tot ramingen op contractniveau. Tevens verzorgt hij second opinions op ramingen van derden.

Arjan volgt de laatste ontwikkelingen in de civieltechnische sector en zorgt dat deze learnings bekend worden bij onze Planeconomen.

Civieltechnisch Kostendeskundige & Projectleider Arjan Hollemans inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Civieltechnisch Kostendeskundige of Projectleider gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Arjan Hollemans

Home > Ons team > Arjan Hollemans