Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Jasper Dijkstra

ERVAREN ADVISEUR IN PLANECONOMIE & GEBIEDSONTWIKKELING

Jasper Dijkstra is bij PAS bv de nuchtere Groninger. Hij is liever bescheiden dan arrogant, betrokken en altijd bereid om anderen te helpen. Dankzij zijn communicatieve instelling en goede kennis van grondexploitaties kan hij uiteenlopende projecten tot een succes maken. Zijn interesse en ambitie gaan met name uit naar werkzaamheden die zich richten op de volle breedte van planeconomie. Jasper is een ervaren en allround Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling met enkele jaren ervaring binnen het vakgebied in de politiek-bestuurlijke context van diverse gemeenten.

Opleiding

Jasper heeft diverse opleidingen met succes afgerond aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In 2007 begon hij met de Bachelor Sociale Geografie en Planologie. Gedurende deze studie heeft hij meerdere minors gevolgd in Media & Journalism studies, Culture, Landscape & Spatial planning en Spatial Economic Development. Na zijn bachelor begon hij in 2010 de Master Economische Geografie die hij na 2 jaar tot een goed einde bracht. Na deze Master volgde Jasper ook de 1e-graads lerarenopleiding LVHO Aardrijkskunde. Ook deze Master wist hij succesvol af te ronden.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Jasper voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo is hij als Planeconoom gedetacheerd bij de gemeente Steenwijkerland. Daarnaast heeft hij een soortgelijke opdracht uitgevoerd bij de gemeente Langedijk. Bij de gemeenten Weststellingwerf, Aa & Hunze, Slochteren en Wijk bij Duurstede heeft Jasper ondersteuning geboden bij een project in Herzienings- en MPG-trajecten.

De werkzaamheden van een Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling

Als ervaren Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling heeft Jasper uiteenlopende taken. Zo coördineert hij herzieningstrajecten op het gebied van grondexploitaties, stelt hij procesbeschrijvingen en beleidsnotities op en voert hij haalbaarheidsstudies en scenario-analyses uit. Ook stelt hij risico-analyses op en beheert hij grondexploitaties. Tot slot participeert hij ook in projectgroepen zoals de projectgroep VPB-aangifte.

Planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkeling Jasper Dijkstra inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze

Jasper Dijkstra PAS bv

Home > Ons team > Jasper Dijkstra