Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Nick Klappe

AMBITIEUZE EN ZORGVULDIGE PLANECONOOM

Ambitieuze en zorgvuldige planeconoom

Nick Klappe is bij PAS BV werkzaam als Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Hij heeft interesse in de volle breedte van het vakgebied en vindt het fijn om mee te werken aan de verbetering van de ruimtelijke kwaliteit. Nick is een communicatief vaardig en leergierig persoon die zorgvuldig te werk gaat. Hij wil zich goed ontwikkelen binnen het vakgebied en zet als Planeconoom graag een stapje extra.

Opleiding

Nick heeft met zijn opleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen een brede achtergrond en ontwikkelt zich verder binnen de PAS-Academy. Hij heeft de bachelor ‘Sociale Geografie en Planologie’ gehaald met in de keuzeruimte een verscheidenheid aan bedrijfskundige en juridische vakken. Hierna heeft de master ‘Economische Geografie’ met vastgoedkundige keuzevakken afgerond. Binnen de PAS-Academy worden alle aspecten van planeconomie en gebiedsontwikkeling bijgebracht middels verschillende modules.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Nick is zich volop aan het ontwikkelen door verschillende lopende opdrachten en middels de ondersteuning bij verschillende projecten. Zo heeft hij bijvoorbeeld meegewerkt aan de grondwaardebepaling van een nieuwbouwproject in gemeente Midden-Groningen. Ook heeft hij meegewerkt aan de harmonisering van de grondexploitatiemodellen van de vier gemeenten die zijn samengevoegd tot gemeente Westerkwartier. Nick is bezig als Planeconoom bij de twee gemeenten Langedijk en Borne. Hier houdt hij zich met name bezig met de herziening van grondexploitaties maar ook met zaken zoals grondprijsberekening en  een nota grondprijsbeleid.

Planeconoom Nick Klappe inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of adviseur op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Veendam of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Nick Klappe PAS bv

Home > Ons team > Nick Klappe