ADVISEUR ASTRID VAN HOOREN

GEDREVEN ADVISEUR ASTRID VAN HOOREN

Astrid van Hooren is sinds maart 2024 werkzaam bij PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Astrid is gedreven en betrouwbaar, en houdt van nieuwe dingen leren en nauwkeurig werken. In haar vrije tijd gaat ze graag baantjes zwemmen en mountainbiken met vrienden.

Opleiding

Astrid heeft Sociale Geografie en Planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in planologie en heeft ze veel geleerd over gebiedsontwikkeling. Ook heeft ze tijdens haar studie een jaar de rol van penningmeester vervuld bij de Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten, waardoor de interesse in werken met cijfers is ontstaan.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Astrid houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Astrid van Hooren inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Astrid van Hooren

Home > Ons team > Adviseur Astrid van Hooren