BEVLOGEN EN SLIMME CIVIELTECHNISCHE KOSTENDESKUNDIGE

Bert Haan is bij PAS bv werkzaam als Civieltechnisch Kostendeskundige & Planeconoom. Hij is uw belangrijke schakel in uiteenlopende projecten op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling. Dankzij zijn veelzijdige werkervaring, in alle fases van gebiedsontwikkeling, werkt hij altijd vanuit een gestructureerde basis zodat hij u kan adviseren op basis van een sterke inhoud.

Opleiding

Bert heeft de opleiding Civiele Techniek aan de H.T.S. in Groningen gevolgd. Deze studie heeft hij in 1983 afgerond.

Civieltechnisch Kostendeskundige & Planeconoom: werkervaring

Als Civieltechnisch Kostendeskundige & Planeconoom heeft Bert Haan veel ervaring in het opstellen en actualiseren van grondexploitaties. Dit doet hij dan ook voor tal van verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heeft hij ook veel werkervaring in het opstellen en toetsen van civieltechnische ramingen. Van globaal- tot detailniveau en van haalbaarheidsplan tot definitief ontwerp én uitvoering. Bert zorgt dat alles tot in de kleinste details voor u inzichtelijk is.

Door de jaren heen heeft hij ook veel ervaring opgedaan in het werken met projectteams (intern en extern) en projectorganisaties (GEM en GR). Tot slot heeft Bert veel ervaring met het adviseren van werkgroepen en managementteams, het uitvoeren van budgetbewaking, het aansturen van de boekhouding, het opstellen van prijzenboeken, het opstellen van beheerramingen en het opstellen van projectplanningen.

De werkzaamheden van een Civieltechnisch Kostendeskundige & Planeconoom

Eén van de rollen van Bert binnen PAS bv is die van kostendeskundige op het gebied van civiele techniek. Daarnaast stelt hij projectplanningen op en beheert hij deze met MS Project. Ook is Bert vakbekwaam in het maken van autocad plan- en kavelkaarten. Hij is erg gepassioneerd over zijn vakgebied en blijft dan ook up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien helpt hij ook onze planeconomen door middel van interne trainingen en opleidingen binnen zijn vakdiscipline.

Civieltechnisch Kostendeskundige & Planeconoom Bert Haan inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Bert Haan PAS bv

Home > Ons team > Bart Haan