GEDREVEN EN NAUWKEURIGE ADVISEUR

Gerwin Verlaan is sinds december 2019 werkzaam bij PAS bv. Daar vervult hij de rol van Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Gerwin heeft altijd veel interesse gehad in vastgoedontwikkelingen. Tijdens zijn studiejaren kwam de interesse voor de financiële aspecten van gebiedsontwikkeling helemaal tot bloei. Samenwerken heeft hij hoog in het vaandel. Dat is volgens Gerwin de sleutel tot succes.

Gerwin Verlaan is een flexibele Planeconoom en gaat gestructureerd en uiterst nauwkeurig te werk. Dankzij deze eigenschappen is hij in staat om weloverwogen en goed onderbouwde keuzes te kunnen verantwoorden. Dit helpt hem en de belanghebbenden bij het boeken van het gewenste resultaat binnen ieder project.

Opleiding

Gerwin heeft in 2017 de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Daarna is hij van start gegaan met de master Spatial Planning (Planologie) aan de Universiteit Utrecht, welke hij in 2019 heeft afgerond.

Tijdens zijn studieperiode heeft Gerwin het vakgebied van gebiedsontwikkeling vanuit verschillende perspectieven kunnen ervaren. De financiële aspecten van gebiedsontwikkeling kan Gerwin daardoor goed onderbouwen en optimaliseren middels zijn opgedane kennis over de ruimtelijke ordening. Tevens heeft Gerwin de interne leergang planeconomie en gebiedsontwikkeling aan de PAS-Academy doorlopen.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Gerwin is zich volop aan het ontwikkelen en heeft inmiddels ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers. Zo is hij op dit moment als Planeconoom werkzaam binnen de gemeente Amstelveen en Aalsmeer, waar hij zich o.a. bezighoudt met ondersteuning bij het opstellen van het MPG, het uitvoeren van diverse haalbaarheidsstudies en het beheer van verschillende grondexploitaties. Daarnaast is Gerwin nauw betrokken geweest bij de succesvolle subsidieaanvraag voor de woningbouwimpuls van de gemeente Geldrop-Mierlo. Bij deze gemeente is hij nog steeds actief om het subsidieplan verder uit te werken en is hij ook bezig de Nota Kostenverhaal van een update te voorzien, waarmee tegelijkertijd alvast voorgesorteerd wordt op de nieuwe Omgevingswet.

Momenteel ondersteunt Gerwin de gemeente Wijchen bij de subsidieaanvraag woningbouwimpuls voor de 4e tranche. Naast de vaste opdrachten biedt Gerwin ook ondersteuning bij diverse adviesklussen binnen PAS bv en is hij o.a. nog werkzaam geweest voor de gemeente Lochem met het opstellen van gebiedsanalyses en exploitatieherzieningen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Gerwin Verlaan inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Gerwin Verlaan

Home > Ons team > Gerwin Verlaan