GEDREVEN EN NAUWKEURIGE PLANECONOOM & ADVISEUR GEBIEDSONTWIKKELING

Gerwin Verlaan is sinds december 2019 werkzaam bij PAS bv. Daar vervult hij de rol van Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling. Gerwin heeft altijd veel interesse gehad in vastgoedontwikkelingen. Tijdens zijn studiejaren kwam de interesse voor de financiële aspecten van gebiedsontwikkeling helemaal tot bloei. Samenwerken heeft hij hoog in het vaandel. Dat is volgens Gerwin de sleutel tot succes.

Gerwin Verlaan is een flexibele Planeconoom en gaat gestructureerd en uiterst nauwkeurig te werk. Dankzij deze eigenschappen is hij in staat om weloverwogen en goed onderbouwde keuzes te kunnen verantwoorden. Dit helpt hem en de belanghebbenden bij het boeken van het gewenste resultaat binnen ieder project.

Opleiding

Gerwin heeft in 2017 de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht succesvol afgerond. Daarna is hij direct van start gegaan met de master Spatial Planning (Planologie) aan de Universiteit Utrecht, welke hij in 2019 heeft afgerond.

Met zijn twee afgeronde studies en drie stages (tweemaal bij een marktpartij en eenmaal bij een overheidsinstelling) heeft hij het vakgebied van gebiedsontwikkeling vanuit verschillende perspectieven kunnen ervaren. De financiële aspecten van gebiedsontwikkeling kan Gerwin daardoor goed onderbouwen en optimaliseren middels zijn kennis over de ruimtelijke ordening. Deze kennis ontwikkelt hij verder door deel te nemen aan het interne opleidingstraject binnen PAS bv.

De werkzaamheden van een Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling

Gerwin is zich bij PAS bv volop aan het ontwikkelen. Hij is als Planeconoom werkzaam binnen de gemeente Amstelveen en Aalsmeer, waar hij zich o.a. bezighoudt met diverse haalbaarheidsstudies en het beheer van verschillende grondexploitaties. Daarnaast is Gerwin nauw betrokken bij de subsidieaanvraag voor de woningbouwimpuls bij de gemeente Geldrop-Mierlo en is hij betrokken bij de gemeente Lochem bij het o.a. opstellen van gebiedsanalyses en exploitatieherzieningen. Naast de vaste opdrachten biedt Gerwin ondersteuning bij diverse adviesklussen binnen PAS bv.

Tot slot volgt hij het interne opleidingstraject binnen PAS bv. Daarmee kan hij zich tegelijkertijd, zowel theoretisch als in de praktijk, verder ontwikkelen tot volwaardig Planeconoom.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Gerwin Verlaan inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een Planeconoom of Adviseur Gebiedsontwikkeling gebruiken? Wacht niet langer en schakel Adviesbureau PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Junior Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Gerwin Verlaan

Home > Ons team > Gerwin Verlaan