Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Isa Teule

LEERGIERIGE ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN GEBIEDSONTWIKKELING

Isa Teule is sinds september 2022 werkzaam binnen PAS bv als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Isa heeft haar interesse voor het vak planeconomie opgedaan tijdens haar studies planologie en economie. Isa is iemand die graag nieuwe dingen leert en efficient te werk gaat. Daarnaast kan ze goed samenwerken in teamverband maar kan zij individueel ook goed uit de voeten door haar zelfstandige werkhouding. In haar vrije tijd speelt Isa basketbal en is zij met haar vrienden te vinden in de stad.

Opleiding en werkzaamheden

Isa heeft de opleiding Sociale Geografie en Planologie gedaan aan de Universiteit van Amsterdam die heeft zij succesvol afgerond in 2020. Binnen deze opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in planologie. Daarnaast heeft zij een minor gevolgd aan de University of Manchester over geografie en vastgoed. Na de bachelor heeft Isa bijvakken economie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Waarna de master Spatial, Transport and Environmental Economics volgde.

Tijdens haar bachelor planologie heeft Isa voor meerdere projecten samengewerkt met verschillende gemeentes (Amsterdam, Ede, Rotterdam). Daarnaast heeft Isa een stage gelopen bij het Centraal Planbureau. Hier heeft zij haar afstudeeronderzoek gedaan over de leefbaarheidseffecten van de spoortunnel in Delft.

Isa houdt zich binnen PAS bv bezig met het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling. Gedurende dit opleidingstraject zal zij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling. De werkzaamheden die Isa hier gaat uitvoeren zijn het opstellen van haalbaarheidsanalyses, exploitaties en berekeningen. Daarnaast kan zij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Isa Teule inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Isa Teule

Home > Ons team > Isa Teule