Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling: Ivo Frijn

Pro-actief, kritisch, een doorpakker en altijd opzoek naar het beste resultaat.

Ivo Frijn is sinds mei 2021 werkzaam bij PAS bv als adviseur planeconomie en gebiedsontwikkeling. Zijn interesses liggen bij het oplossen van technische en complexe vraagstukken doormiddel van het vinden van innovatieve en slimme oplossingen.Naast deze interesse is Ivo erg sportief en besteed zijn vrije tijd dan ook het liefst met wielrennen of kitesurfen.Na het sporten met vrienden afspreken en genieten van de kroegjes en terrassen in Utrecht is ook iets waar Ivo blij van wordt.

Opleiding

Ivo heeft de bachelor Civiele Techniek gevolgd en afgerond aan de universiteit van Utrecht. Dit was dan ook het moment waarin hij ontdekte zich erg te interesseren in het eerder genoemde vinden van oplossingen voor complexe technische vraagstukken.

Werkzaamheden

Bij PAS bv ga ik de traineeship aan de PAS academy volgen en mij ontwikkelen tot een volwaardig planeconoom en Adviseur Gebiedsontwikkkeling. Hoe dat zich verder vorm gaat geven en welke expertises ik ontwikkel dat weet ik op dit moment nog niet.

Hiervoor heb ik 2,5 jaar als Adviseur gewerkt bij een tenderbureau en skills die ik daar heb ontwikkeld zoals, klantencontact, oog voor planning, budget bewakingen, stellen van de juiste vragen om tot een hoog detail niveau te komen en het leiden van vergaderingen neem ik mee naar deze baan. Ik kijk er erg naar uit om mij verder te ontwikkelen tot een volwaardig Planeconoom hier bij PAS bv.

Planeconoom & Adviseur Gebiedsontwikkeling Ivo Frijn inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomie, gebiedsontwikkeling, grondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Ivo Frijn

Home > Ons team > Ivo Frijn