ERVAREN ADVISEUR IN PLANECONOMIE EN VASTGOEDREKENEN

Jan-Hans Jonker is al sinds 2008 verbonden aan PAS bv. Daarvoor is hij 9 jaar werkzaam geweest in het vakgebied ruimtelijke ordening via Eiffel. Dankzij al deze ervaring is hij in staat vragen en wensen van onze opdrachtgevers te vertalen naar haalbare adviezen én oplossingen. Hij heeft kennis en ervaring in o.a. het kostenverhaal, exploitatieplannen, adviseren en opstellen van anterieure overeenkomsten, ontwikkelstrategieën en grond(prijs)beleid.

Opleiding

Jan-Hans heeft aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle met succes de studie HEAO Management, Economie en Recht (MER) afgerond. Daarnaast heeft hij interne cursussen gevolgd op het gebied van Grondbeleid Euroforum, Vastgoedrekenen Euroforum én Planeconomie.

Teamleider en Adviseur Gebiedsontwikkeling: werkervaring

Door de jaren heen heeft Jan-Hans voor diverse opdrachtgevers uiteenlopende projecten ondersteund. Als adviseur stelt hij zich kritisch en onafhankelijk op. Tevens beschikt hij over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Sinds 2019 is Jan-Hans binnen PAS bv tevens teamleider.

De werkzaamheden van Jan-Hans

Als Adviseur gebiedsontwikkeling heeft Jan-Hans uiteenlopende taken. Zo is hij onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van exploitatieplannen, een kostenverhaal en grond(prijs)beleid. Daarnaast regelt hij diverse grondzaken en houdt hij zich bezig met anterieure overeenkomsten. Tot slot heeft Jan-Hans uiteenlopende taken op het gebied van planologische procedures.

Adviseur Gebiedsontwikkeling Jan-Hans Jonker inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en kunt u wel een ervaren Planeconoom gebruiken? Wacht niet langer en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Jan-Hans Jonker PAS bv

Home > Ons team > Jan-Hans Jonker