ADVISEUR JAN VAN BOVEN

SOCIALE ADVISEUR JAN VAN BOVEN

Sinds maart 2023 is Jan van Boven werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv. Jan heeft de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. Tijdens deze opleiding gingen zijn interesses vooral uit naar onderdelen als projectontwikkeling en beleggen. Jan heeft de Minor ‘Beleggen in Vastgoed’ gevolgd en zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd voor een projectontwikkelaar.

Werkervaring

Tijdens zijn opleiding heeft Jan ervaring opgedaan bij verschillende projectontwikkelaars. Hierdoor heeft hij ervaring in het opstellen van haalbaarheidsanalyses en adviesrapporten. Gedurende het opleidingstraject zal hij worden opgeleid tot een volwaardige adviseur in planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Jan gaat binnen PAS bv verschillende werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld het opstellen van haalbaarheidsanalyses, grondexploitaties en berekeningen. Daarnaast kan hij ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld de herzieningen of een adviesklus voor u vervullen.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Jan van Boven inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Jan van Boven

Home > Ons team > Jan van Boven