ADVISEUR JESPER ZUIDDAM

GEMOTIVEERDE ADVISEUR JESPER ZUIDDAM

Jesper Zuiddam is een optimistisch, sociaal gemotiveerd en gedreven individu, werkzaam als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling bij PAS bv sinds februari 2024. Zijn persoonlijkheid en professionele aanpak worden gekenmerkt door een streven naar het creëren van significante impact op toekomstige gebiedsontwikkelingen. Jesper heeft een passie voor het analyseren en oplossen van complexe vraagstukken binnen de vastgoedsector, met bijzondere aandacht voor het maken van calculaties, het begrijpen van project-specifieke know-how, en het ontwikkelen van oplossingen die bijdragen aan duurzame en leefbare toekomstige omgevingen.

Opleiding

Jesper heeft zijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam afgerond, met een focus op de vastgoedsector. Zijn studie omvatte een breed scala aan onderwerpen, maar hij toonde een bijzondere interesse voor projectontwikkeling. Jesper heeft zich verder gespecialiseerd door de minor Projectontwikkeling te volgen, waar hij inzicht kreeg in de complexiteit van (gebieds)ontwikkelingen. Zijn afstudeeronderzoek, gericht op deze thema’s, benadrukte zijn toewijding aan en kennis van de invloed van vastgoedontwikkeling op de leefbaarheid van gebieden.

Werkervaring

Tijdens zijn studie heeft Jesper waardevolle ervaring opgedaan door te werken aan projecten die te maken hebben met gebiedsontwikkeling, waarbij hij zich bezighield met het maken van calculaties en het uitwerken van oplossingen voor toekomstige leefomgevingen. Deze ervaringen hebben hem een solide basis gegeven in de vastgoedbranche, met name in het rekenen binnen vastgoed en het begrijpen van de impact op de leefbaarheid van een gebied. In zijn rol bij PAS bv zal hij zich verder ontwikkelen tot een volwaardig adviseur op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling.

De werkzaamheden van een Planeconoom bij PAS bv

Binnen PAS bv zal Jesper een verscheidenheid aan taken op zich nemen. Hij zal zich bezighouden met het opstellen van haalbaarheidsanalyses, grondexploitaties en financiële berekeningen. Ook zal hij ondersteuning bieden bij de herziening van projecten en advieswerkzaamheden verrichten om bij te dragen aan de ontwikkeling van leefbare en duurzame gebieden. Jesper’s achtergrond en ervaring stellen hem in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan het team van PAS bv en hun opdrachtgevers.

Adviseur Planeconomie & Gebiedsontwikkeling Jesper Zuiddam inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Jesper Zuiddam

Home > Ons team > Adviseur Jesper Zuiddam