Adviseur Jur Scheres

LEERGIERIGE ADVISEUR JUR SCHERES

Jur Scheres is sinds september 2022 werkzaam bij PAS bv. Eerst als afstudeerder en sinds augustus 2023 als Junior Adviseur Planeconomie en Gebiedsontwikkeling. Jur is een leergierig en zelfstandige adviseur die van uitdagingen houdt.

In zijn vrije tijd houdt Jur van sporten. Hij is dan ook vaak op het voetbalveld te vinden.

Opleiding

Jur heeft de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven afgerond. De financiële kant van de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft Jur altijd het meest geïnteresseerd. Tijdens zijn studie heeft hij de minor ‘Financiële Planning’ gevolgd om zich verder te verdiepen in de financiële kant van gebiedsontwikkeling. Daarnaast heeft Jur ervaring opgedaan bij een woningcorporatie tijdens een stage.

Daarnaast heeft hij zijn afstudeertraject uitgevoerd bij PAS bv met een onderzoek naar de financiële haalbaarheid van flexwoningen. Dit was een leerzame ervaring voorafgaand  aan het begin van het traineeship bij PAS bv.

Werkervaring

Jur gaat het traineeship planeconomie & gebiedsontwikkeling volgen binnen PAS BV. Deze opleiding is gericht op het ontwikkelen van de essentiële vaardigheden binnen het vakgebied van planeconomie. Tijdens zijn opleiding zal hij tevens werkzaam zijn bij diverse gemeenten om praktijkervaring op te doen in dit vakgebied.

Adviseur Gebiedsontwikkeling en Planeconomie Jur inhuren voor uw project?

Staat u aan de vooravond van een nieuw project en bent u op zoek naar het beste Planeconomie Adviesbureau van Nederland? Kijk dan niet verder en schakel PAS bv in! Wij zijn dé specialist in planeconomiegebiedsontwikkelinggrondbeleid en omgevingsrecht. Stuur een mail naar info@pasbv.nl of bel naar 0598 61 23 80 voor contact met ons kantoor in Groningen of 030 63 53 400 voor contact met onze locatie in Houten.

Adviseur Jur Scheres

Home > Ons team > Adviseur Jur Scheres